Haberler

Sarıkamış'ta Yaz Kursları Açıldı, Öğrenciler Filistin'e Destek İçin Resimler Çizdi

Güncelleme:

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde düzenlenen yaz kurslarının açılışına, öğrenciler Türk ve Filistin bayraklarıyla katıldı. Çocuklar, kendi çizimleriyle hazırladıkları pankartlarla Filistin'e desteklerini gösterdi. Açılışta konuşan yetkililer, yaz kurslarının önemine vurgu yaparak, çocukların kültürel ve sportif faaliyetlerle güzel bir yaz tatili geçirmelerini temenni etti.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde öğrenciler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen yaz kursları açılışına, Gazze'ye destek için çizdikleri resimler ile Türk ve Filistin bayraklarıyla katıldı.

Sarıkamış 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı'nda, spor, müzik, Kur'an-ı Kerim eğitimleri gibi her alanda iki ay boyunca programların düzenleneceği yaz kurslarının açılışı yapıldı.

Açılışta çocuklar, ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla "Sarıkamış çocukları Filistin'in yanındadır", "Filistin özgürdür", "Filistin'e dokunma" yazılı, kendi çizimlerinin de yer aldığı pankartlar taşıdı.

Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar, açılışta, her yıl çok sayıda çocuk ve gencin kültürel ve sportif faaliyetler yapmak için bu kursları tercih ettiğini söyledi.

Yaz döneminde açılan kursların çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Aslantatar, "İnşallah çocuklarımızla beraber çok güzel bir yaz tatili geçireceğiz." dedi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak da tüm ailelerin çocuklarını geleceğe hazırlamak için kurslara göndermesini istedi.

Kafkas halk oyunları gösterisinin yapıldığı açılışa, Belediye Başkanı Serdar Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Kızılok, Gençlik Merkezi Müdürü Bülent Yıldırım, kurs öğretmenleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Sarıkamış Filistin Güncel Çocuk Spor Kars

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Bolu Dağı Tüneli, Ankara-İstanbul istikameti hizmete açıldı

Sürücülerin çilesi sona erdi! Planlanan tarihten önce açıldı

title