Haberler

Kars'ta Cesedi Bulunan 9 Yaşındaki Mert, Tecavüz Mağduru

Güncelleme:

Kars'ta kaybolduktan sonra ölü olarak bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın otopsi raporunda tecavüze uğradığı ortaya çıktı.

Kars'ta, önceki gün öğlenden sonra saat 14.00 sıralarında kaybolan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın cesedi kent merkezi dışında Karadağ çöp merkezinde bulundu.

CESEDİ ÇÖPTE BULUNDU

Saat 18.10'da, polise, kent merkezinin dışında kalan Karadağ Çöplüğü'nde bir çocuk cesedi bulunduğu ihbarı yapıldı. Bunun üzerine ekipler, belediye ait çöplerin toplandığı alana gitti. Burada bulunan çocuk cesedinin Mert Aydın'a ait olduğu belirlendi. Mert'in amcası eski Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, "Çöplükte ölü bulunan çocuğu ailesi teşhis etti" dedi.

KIYAFETLERİ TABYA'NIN DIŞINDA BULUNDU

Mert'in kıyafetleri ise tabyanın dışında bulundu. Cesedin otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

KAN DONDURAN OTOPSİ RAPORU

Mert Aydın'ın Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bugün sabah başlayan otopsi işlemi yaklaşık 2.5 saat sürdü. Hazırlanan otopsi raporuna göre, önce tecavüze uğrayan Mert Aydın, ardından başına taşla vuruldu ve elle boğularak öldürüldü. Yıkama işleminden sonra morgdan tabuta konularak çıkarılan çocuğun cenazesi, yakınlarının gözyaşları arasında ambulansa konuldu. Mert Aydın'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Kars'a götürüldü.

"MERT'E UZANAN ELLER KIRILSIN"

Öte yandan Mert'in son kez görüldüğü Kars kent merkezindeki Digor Pazarı'ndaki Çeşme Kavşağı'nda toplanarak Faik Bey Caddesi'ne çıkan yaklaşık 1000 kişi, öğle saatlerinde günün ikinci eylemini gerçekleştirdi. 'Mert'e uzanan eller kırılsın' sloganı atan kabalalık, Faik Bey Caddesi üzerindeki Emniyet Müdürlüğüne doğru yürüyüşe geçti. Yürüyüşü evlerinin balkonlarından izleyenler de alkışlarla gruba destek verdi. Emniyet Müdürlüğü önünde sloganlar atan ve oturma eylemi yapan göstericiler, Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Aydemir ile görüştü. Göstericiler, katilin kısa sürede bulunmasını istedi. 

Taşkınlığın olmadığı protestoya sonradan katılan Mert Aydın'ın yakını Burhan Alibeyoğlu, göstericileri sakinleştirerek dağılmalarını sağladı.

KÜÇÜK MERT, GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Kars'ta kaybolduktan sonra ölü bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Erzurum'dan cenazesi alınan ve Kars'a getirilen Mert Aydın için İstasyon Camii'nde ilkindi namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Vali Eyüp Tepe, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, eski Belediye Başkanları Nevzat Bozkuş, Naif Alibeyoğlu ve binlerce Karslı katıldı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Mert Aydın'ın yakınları sinir krizleri geçirirken, kardeşi tabutunun başında baygınlık geçirdi. Binlerce Karslının katıldığı cenaze namazında Mert'in katiline lanet yağdı. Küçük Mert'in cenazesi Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Öte yandan Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Mert Aydın'ın katilinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Naif Alibeyoğlu Mert Aydın Karadağ Kars Politika Güncel Haberler

İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Enkaz altında kalanlar var

İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Enkaz altında kalanlar var

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

AK Partili Emin Akbaşoğlu duyurdu! Ruhsatsız silahlarla ilgili düzenleme geliyor

AK Partili Emin Akbaşoğlu duyurdu! Ruhsatsız silahlarla ilgili düzenleme geliyor

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

500

Yorumlar (317)

idamselmannisli@hotmail.com:

İDAM TEKRAR YASALLAŞŞIN

59
0
yanıtYanıtla
insannerdenbilebilirimki@hotmail.com:

hadi yürüyün hadiiiiii nerdesinizzz berkine yürüyenler nerdesinizzzzz bak 9 yaşındqa bir çocuğa yapılanları görmüyormusunuz nerdesiniz sesiniz niye çıkmıyor heeee İDAM HADIM KESİNLİKLE GELMELİ KÖPEKLER KISIRLAŞTIRILANA KADAR SAPIKLAR KISIRLAŞTIRILSIN BÜTÜN İŞKENCELER UYGULANSIN yazık günah yaaaa ALLAHIM SENDEN BU PİSLİKLERİ YAPANLARIN BEDENLERİNE EN BÜYÜK ATEŞLERİ DÜŞÜR VİCDAN AZABINDAN KENDİ ETLERİNİ YESİNLER ŞEREFSİZLERRRRRR....................

56
1
yanıtYanıtla
ÜÇ NOKTAnedesen@hotmail.com:

BUNA OLUMSUZ BEĞENİ KOYAN ŞEREFSİZ YOKSA SEN DEMİ SAPIKSIN LAN ŞEREFSİZZZZZZZ

yanıt0
yanıt0
NEFİSnedesemyalan@hotmail.com:

bakıyorum da yorumu beğenmeyenler var ne o sen de mi sapıksın zoruna mı gitti ....

yanıt0
yanıt0
ademkepez_1983@hotmail.com:

arkadaşlar burada yazılan yorumların hepsi çok güzel ve çok deoğru olabildiğince beğeni yapın yorum yapın sesimizi duyuralım önceki gün bi anne çocuğunu işkenceden öldürdü dün bu olay sesimizi duyuralım ÇOCUK SUÇLARINA İDAM GELSİN

56
0
yanıtYanıtla
KEMAL D.zugana53@hotmail.com:

CANAVARA CANAVARCA CEZA VERILMESI GEREK .EYYYY ADALET SAKIN OLA BU CANAVARI HAPSE ATIPTA BIZIM VERDIĞIMIZ VERGILERLE YEDIRIP ICIRMEYINN .

54
0
yanıtYanıtla
meryemmeryem8625@hotmail.com:

Allah belanı versin senin.. içim acıdı yanasıl kıydın bu yavruya rabbim sen tüm müslümanları böyle pisliklerden muhafaza ett:.(

38
0
yanıtYanıtla
ademkepez_1983@hotmail.com:

bu vahşeti bir dakikalık şehvet uğrunamı yaptın laaan Allahım diğer tüm insanları bu canilerden sen koru ya rabbim

36
0
yanıtYanıtla
kazımmldscsdcjs@hotmail.com:

İDAM İSTİYORUZZZZZZ BÖYLE PİSLİKLER YÜZÜNDEN ÇOCUKLARIMIZ DIŞARIYA ÇIKMAYACAKMI,BU PİSLİK 3-5 SENE YATIP ÇIKACAK SONRA HANGİMİZİN CANINI YAKACAK.İÇERDİKLERE SESLENİYORUM O PİSLİĞİ O ÇOCUĞA YAPTIĞININ AYNISINI YAPINNN.

36
0
yanıtYanıtla
MANİSALI AKP'LİcEHAAPEEE@hotmail.com:

Nasıl Kıydın O Güzel Çocuğa Be Şrfsz Hiçmi Düşünmedin Canı Acır Demedin Geride Bıraktın Binlerce Kişiyi İçi Yaralı Nasıl Vercen Hesabını Kafir Şrfsz

35
0
yanıtYanıtla
Tüm 317 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title