Haberler

Kars İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Kars'ta İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nın 2'ncisi Vali Eyüp Tepe Başkanlığı'nda gerçekleştirildi.

Yatırımcı kurum ve bölge ve daire amirlerinin hazır bulunduğu toplantıda, kurum, bölge ve daire müdürleri, kurumlarının yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Koordinasyon kurul toplantısının açılış konuşmasını yapan Vali Eyüp Tepe; "Kars bildiğiniz gibi çok fazla iş sezonu olmayan bir ilimiz. İklim anlamında çeşitli zorluklar yaşayan bir ilimiz, dolayısıyla şu andaki şu günler en güzel günler. Ben geldiğim günden beri en güzel günlerimizi bu anda yaşıyorum. İklim olarak şuanda yaza benzemeye başladı. O manada inşallah bizlerinde işlerine yansır ve bu kısa süreyi en iyi şekilde değerlendirip, hem belediyelerimiz, hem yatırımcı kuruluşlarımız olarak yıl içi planladığımız işleri yapmak nasip olur" dedi.

Toplantıda ilk sözü alan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, kent genelinde belediye tarafından yapılan yatırım ve projeler hakkında koordinasyon kurulu toplantısına katılanlara sunum yaparak aydınlattı. Belediye projelerinin birçoğunun tamamlanmak üzere olduğuna dikkat çeken Bozkuş, 2013 yılı sonuna kadar projelerin birçoğunun hayata geçirileceğini söyledi.

Daha sonra söz alan Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mithat Şahin, ise KAÜ'de yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Rektör Yardımcısı Şahin, Kars'ta inşaat sezonunun kısa sürdüğünü ödeneklerin önceden çıkarılması gerektiğini bu şekilde yatırımların daha sağlıklı bir şekilde yürütüleceğini, ödeneklerin geç çıkarılmasından dolayı projelerin zamanında yetiştirilemediğine dikkat çekti.

Kara Yolları Bölge Müdürü Necati Çakıroğlu'da il genlinde Karayolları Bölge Müdürlüğü olarak yol kaldırım ve refüj çalışmaları yaptıklarını vurguladı.

Valilik Toplantı Salonu'nda yapılan Koordinasyon Kurulu Toplantısı daha sonra yatırımcı kurumların müdürlerinin çalışma ve projeleri hakkında yaptıkları sunumlarla sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nevzat Bozkuş Şahin Kars Eyüp Tepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title