Haberler

Kars Belediyesinde, Vatandaşlar Sorunlarını Dile Getirdi

Güncelleme:

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, 'Halk Günü'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Göreve başladığı günden itibaren hafta 2 gün Salı ve Perşembe günleri düzenlediği halk günü toplantıları ile vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, burada vatandaşların dinleyerek onlara yardımcı oluyor.

Halk Günü toplantılarına katılan vatandaşlar ise direk başkanla görüşme fırsatı bularak sorunlarını Başkan Bozkuş'a iletiyor.

Halk Günü'nde halkla bir araya geldiklerini belirten Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, vatandaşları dinlediklerini ve vatandaşlara her konuda yardımcı olduklarını belirtti.

Bozkuş; "Biz göreve geldiğimiz günden beri halk günü toplantısı yapıyoruz. Burada amacımız halk ile iç içe olmak onların sorunlarını dinlemek. Bizlerden beklentileri nelerdir onları kendilerinden duymak. Yapılan hizmetlerin yeterli olup olmadığını öğrenmek ve her konuda halkımız görüşlerini almak için bu tür toplantılarda bir araya geliyoruz. Önemli olan halkımızın sorunları çözmek. Bu toplantılarda çok sayıda vatandaşımızın sorunu gideriyoruz" dedi.

Halk Günü toplantılarına katılan vatandaşların yüzlerinin güldüğünü ifade eden Başkan Nevzat Bozkuş; "Toplantılara katılan vatandaşlarımızın yüzü gülüyor. Kars'ta yapılan hizmetler onları memnun ediyor. Bunu kendilerinden duymak bizleri daha da hırslandırıyor. Daha çok çalışıyoruz. Amacımız Karslılara doğru hizmetler vermek. Bunu da yapıyoruz. Bir çok alanda Kars'ta çalışma yapıyoruz. Yapılan işler ortaya çıktıkça halkımızda bize inancı ve güveni daha fazla oluyor. Önemli olan tabi burada yapılan her şeyin Kars'a yapılmış olmasıdır. Biz de çalışmalarımızı aynı şekilde devam ettireceğiz" diye konuştu.

Halk Günü toplantısına katılan çok sayıda vatandaş belediye hizmetlerinden memnun olduklarını, insan yerine koyulduklarını ve insan gibi muamele girdiklerini söylediler.

Halk Günü toplantısına katılan vatandaşlar; "Bizlere yıllarca söz verildi. Seçilip gidenler hiçbir şekilde sözlerini yerine getirmedi. Başkanımız seçim çalışmasında bizlere ne söz verdiyse hepsini yapıyor. Birçoğu tamamlandı. Sularımız akıyor. Çöplerimiz alınıyor. Belediye de bizlere insan gibi muamele yapıyorlar. İstediğimiz zaman başkanımızla görüşüyoruz. Kars gerçekten son 4 yıl da değişti. Bunu görmeyenler ya kördür, yada işlerine gelmiyor. Burada önemli olan bizlere yapılan hizmetlerdir. Daha ne isteyelim. Başkan elektrik faturamızdan çocuklarımızın masraflarına kadar bizlere yardımcı oluyor. Kendisini destekliyoruz. Her zaman yanındayız" diye duygularını ifade ettiler.

Öte yandan Belediye Hizmet Binası'nda düzenlenen Halk Günü toplantısında Başkan Bozkuş, vatandaşların her türlü sorunlarına çözüm buluyor. Vatandaşların elektrik faturalarını dahil ödeyen Bozkuş, vatandaşların her türlü sorunlarında kendisine mutlak suretle gelmelerini istedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nevzat Bozkuş Kars Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title