Haberler

Yiğitoğlan'ın İsim Babası Şahzade Şahin'in Eşi Vefat Etti

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Yiğitoğlan', merhum Başbakan Bülent Ecevit'e de 'Karaoğlan' ismini veren Şahzade Şahin'in eşi vefat etti.

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Yiğitoğlan', merhum Başbakan Bülent Ecevit'e de 'Karaoğlan' ismini veren Şahzade Şahin'in eşi 88 yaşındaki İmdat Şahin vefat etti.

Kars'ın Susuz ilçesinde yaşayan İmdat Şahin, tedavi gördüğü hastanede 3 Ocak 2014 günü vefat etti. Şahin, Kars'ın Susuz ilçesinde toprağa verildi. İmdat Şahin'in Susuz'da CHP'nin ilçe teşkilatını kuran isimlerden birisi olduğu öğrenildi. İmdat Şahin'in eşi Şahzade Şahin, 1972 yılında seçim gezisi sırasında Kars'a giden merhum Başbakan Bülent Ecevit'e 'Karaoğlan', 2010 yılında ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da 'Yiğitoğlan' ismini vermişti.

RT (RT) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Bülent Ecevit Şahin Kars Politika Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title