Haberler

İzmir'de binada patlama: 5 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı

Güncelleme:

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir binanın zemin katındaki lokantada meydana gelen patlamada 5 kişi hayatını kaybetti, 57 kişi yaralandı. hayatını kaybetti. Patlamayla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Lokantada ilk belirlemelere göre sanayi tüpünden kaynaklandığı değerlendirilen bir patlama meydana gelmiştir. Konuya ilişkin tahkikat devam etmektedir." dedi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, patlamayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını açıkladı.

İzmir'in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi'nde bir binanın altında bulunan restoranda patlama meydana geldi. Can kaybı ve yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgedeki çalışmalar devam ediyor.

CADDE SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Barış Manço Caddesi'ndeki bir unlu mamuller dükkanında saat 15.00 sıralarında patlama yaşandı. Patlamada cadde savaş alanına döndü. Çevrede bulunan çok sayıda bina da hasar aldı. Şiddetli patlama sesini duyanlar kendilerini korku ve panikle sokağa attı.

İzmir Torbalı'da bir apartmanın zemin katında meydana gelen doğal gaz patlamasında 3 kişi hayatını kaybetti

YARALILAR SOKAK ORTASINDA YARDIM BEKLEDİ

Vatandaşın ihbarıyla bölge 112 ekipleri sevk edildi. Olay yerinden gelen ilk görüntülerde çok sayıda kişinin yerde yaralı olarak yattığı ve çevredekilerin yardıma koştuğu görüldü.

Doğal gaz patlamasında 3 ölü! Cadde savaş alanına döndü

5 ÖLÜ, 57 YARALI

Bina enkaza dönerken hayatını kaybedenlerin cansız bedenlerinin üzeri polis tarafından örtüldü. Ekipler, bölgedeki tüm doğal gaz hattını güvenlik amaçlı kesti. İzmir Valisi Süleyman Elban, Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi'ndeki patlamada 5 kişinin öldüğünü, 57 kişinin yaralandığını belirtti.

PATLAMANIN NEDENİ RESTORANDAKİ SANAYİ TÜPÜ

İzmir Valisi Süleyman Elban "Şırdancı olarak işletilen restorandaki sanayi tüpünün patladığını tespit ettik" açıklamasında bulundu.

Doğal gaz patlamasında 3 ölü! Cadde savaş alanına döndü

BÖLGEDE KRİZ MASASI KURULDU

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, 20 yaralıdan 10'unun durumunun ağır olduğunu ifade etti. Demir, açıklamasının devamında, "Sağlı sollu, alttan üstten her taraf boşaltıldı. Kolonlar zarar görmüş olabilir. Hepimiz buradayız. Biz de elimizden gelen desteği veriyoruz mahalle halkına. Yerde insanlar yatıyor. Çok kötü bir durum, kriz masası kuruyoruz." dedi.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç patlama nedeniyle soruşturma başlatıldığını açıkladı. Bakan Tunç açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir lokantada meydana gelen patlamayla ilgili Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup, Torbalı Cumhuriyet Başsavcısının koordinesinde 2 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir. Patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum."

İzmir'de binada patlama: 5 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı İçişleri Bakanı Süleyman Elban Övünç Demir Yılmaz Tunç Torbalı İzmir Güncel Haberler

Suriyeli sığınmacılarla ilgili gerilim tırmanırken Bakan Güler'den net mesaj

Suriyeli sığınmacılarla ilgili gerilim tırmanırken Bakan Güler'den net mesaj

Her yeri yakıp yıkmışlar! Provokatörlerin Suriyeli avına çıktığı ilçede zarar çok büyük

Her yeri yakıp yıkmışlar! Provokatörlerin Suriyeli avına çıktığı ilçede zarar çok büyük

Gaziantep'te Suriyeli işletmeciler dükkanlarını açmadı

Gaziantep'te Suriyeli işletmeciler dükkanlarını açmadı

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 2-3 Temmuz Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! BUGÜNKÜ ALTIN FİYATLARI | Çeyrek altın, gram altın ne kadar? 2 Temmuz altın fiyatları ne kadar oldu? EURO 2024 Türkiye kaybederse ne olur? Türkiye- Avusturya maçı berabere kalırsa ne olacak? Türkiye kaybederse turnavadan eleniyor mu? Düğün çorbası nasıl yapılır? Düğün çorbası hangi yörenin? Düğün çorbası tarifi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 2-3 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Beylikdüzü'nde çıkan yangın söndürüldü mü, son durum ne? Beylikdüzü'nde nerede yangın çıktı? Çocuk bakıcısı maaşı ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı ne kadar? 3 Temmuz Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 3 Temmuz burç yorumları nedir? 2 TEMMUZ BURÇ YORUMU | Bugün burçları neler bekliyor? AŞK, SAĞLIK, KARİYER, PARA, EVLİLİK YouTube çöktü mü? Problem mi var? Bugün 2 Temmuz YouTube sorun mu var? YouTube öne çıkanlar gözükmüyor! YouTube'da sorun mu var? CANLI maç izle! (EURO 2024 MAÇLARI) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Temmuz EURO 2024 günün maçları nereden izlenir? Neden Baby Boomers deniyor? Baby Boomers ne demek? Kimler Baby Boomers kuşağı oluyor, özellikleri neler? YKS tercihleri ne zaman? YKS tercihleri açıklandı mı? 2024 Üniversite tercihleri ne zaman? Çiftlik Bank davası ne oldu? Tosuncuk kaç yıl ceza aldı? Çiftlik Bank olayı nedir? Dünyanın en iyi ilk 500 üniversitesi! Listede Türkiye'den kaç üniversite var?
Kayseri'de tansiyon düşmüyor! Suriye uyruklu bir kişi bıçaklı saldırıya uğradı

Kayseri'de tansiyon düşmüyor! Suriye uyruklu bir kişi bıçaklı saldırıya uğradı

500

Yorumlar (31)

Ferat Senturk:

nedense yine izmir sasirdik mi tabiki hayir

26
231
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Ferat, bir İzmirliden rüya gibi kaçamak bir gecenin mahsulü olmanın hıncını tüm İzmirlilerden çıkarmaya kalkma, ayıp oluyor.

yanıt0
yanıt0
AZİZ ERCAN ÇELİKLİ:

Ferhat İzmir sana bir şeymi yaptı yada bir İzmir'li.

yanıt156
yanıt17
VEFA:

Ferat senin deden, İzmir'den denize dökülenler arasında mıydı?

yanıt93
yanıt11
FB:

Feratı onaylamıyorum ama İzmir’de fazla olaylar yaşanıyor

yanıt6
yanıt34
Damla Sengul:

ne alaka ferat

yanıt29
yanıt5
Köfteci Jardel:

Gene sabotaj değildir inşallah. Gerçekten korkunç bir olay. Paramparça olmuş ölenler. Allah rahmet eylesin.

55
5
yanıtYanıtla
Turbo Levent:

ÖLENLERIN AİLELERİNIN BAŞI SAĞOLSUN YARALILARA ACİL ŞİFALAR....ARDINDAN HANGİ SORUMSUZLUK VURDUMDUYMAZLIK ÇIKAR ALLAH BİLİR

45
2
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Allah Rahmet Eylesin, Gecmis Olsun..Bu Tip Kazalar ONLENEBILIR Kazalar..BUTUN DUNYADA CIDDI YAPTIRIM VE STANDARTLAR GETIRILMISDIR..Gene Ucuz Hesaplar Pesinde Firildakliklar Cevrilmisdir ve 4 Cana Mal Olmusdur..

25
2
yanıtYanıtla
Kazım Burulday:

Kaçak kullanımdan dolayı patlamanın olduğu acık acık ortada.ölenlere Allah rahmet eylesin Doğal gazı kaçak kullananlara Çok ağır cezalar verilmeli tüm binalarda Sıkı denetim şart.

22
5
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title