Haberler

İzmir'de Sahte Yatırım Danışmanlarına Büyük Operasyon

İzmir'de Sahte Yatırım Danışmanlarına Büyük Operasyon
Güncelleme:

İzmir'de kendilerini yatırım danışmanı olarak tanıtan ve sahte site üzerinden 2 milyon TL dolandırıcılık yapan suç şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi tutuklandı.

İZMİR'de, kendilerini yatırım danışmanı olarak tanıtan ve vatandaşları sahte site üzerinden 2 milyon TL para dolandıran suç şebekesine polisin düzenlediği operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin tamamı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen nitelikli dolandırıcılık soruşturması kapsamında il genelinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Kendilerini 'Deniz Trade Plus' isimli sahte site üzerinden vatandaşlara yatırım danışmanı olarak tanıtan ve bu yolla toplam 2 milyon TL para dolandıran şüphelilerin adreslerine düzenlenen operasyonda çok sayıda dijital materyale el konuldu. 7 şüpheli de gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber: Burak UÇAR/ İZMİR,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Dolandırıcılık Operasyon 3-sayfa Ekonomi Güncel Hukuk İzmir Suç

Erdoğan tartışmalara son noktayı koydu: İlk 4 maddeyle ilgili sorunumuz yok

Erdoğan: İlk 4 maddeyle ilgili sorunumuz yok

İzlanda maçı ertelenecek mi? Futbolseverlerin beklediği haber geldi

İzlanda maçı ertelenecek mi? Futbolseverlerin beklediği haber geldi

Temizlik görevlisi, 8 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti: Seninle sevgili olacağım

Temizlik görevlisi, 8 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti

'Jahrein' adıyla bilinen yayıncı Ahmet Sonuç tahliye edildi

Müstehcenlik suçundan tutuklanan Jahrein tahliye edildi

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title