Haberler

İyilik Bul İyilik Yap Filmi

İyilik Bul İyilik Yap filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. İyilik Bul İyilik Yap filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Sosyal çalışmalar ile ilgili bir okul ödevi, şehirden şehire yayılan bir sosyal değişikliğe neden olur.

Genç Trevor McKinney 'in başı annesinin alkol bağımlılığı ve ağzı bozuk babası ile derttedir. Trevor, sosyal çalışmalar hocası Mr. Simonet'den bir ödev alır. Ödevin konusu, insan anlayışını değiştirebilecek ve aynı zamanda uygulanabilir nitelikte olan bir proje bulmaktır.

Trevor, proje için şunu düşünür; bir insana yardım alındığında, bu yardımı yapan kimseye bir iyilikle karşılık vermek yerine, bambaşka üç yeni kişiye yardım etmek. Yani yardımı geri ödemek yerine onu yaymak..

Trevor projesini uygulamaya koyar ve zincirin başlangıcı olarak bir alkol bağımlısını (James Cavaziel), öğretmenini (Kevin Spacey) ve alkolik annesini (Helen Hunt) seçer.

Yönetmen: Mimi Leder

Senaryo: Leslie Dixon, Catherine Ryan Hyde

Oyuncular: James Caviezel, Jay Mohr, Haley Joel Osment, Helen Hunt, Kevin Spacey

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Pay It Forward

Yapımcı Firma: Warner Bros

Yapım Yılı: 2000

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 123 dk.

Resmi Sitesi: http://www.payitforward.com/

Dağıtıcı Firma: Warner Bros

Vizyon Tarihi: 16.03.2001

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Tartışmalara neden olan sokak hayvanları düzenlemesinde sona gelindi! Dosya artık Erdoğan'ın önünde

Tartışmalara neden olan sokak hayvanları düzenlemesinde sona gelindi! Dosya artık Erdoğan'ın önünde

Ankette çarpıcı sonuçlar! İşte AK Partililerin Özel Özel'e destek verdikleri konu

Ankette çarpıcı sonuçlar! İşte AK Partililerin Özel Özel'e destek verdikleri konu

İran'da 63 kişide dang humması vakası görüldü

İran'da 63 kişide dang humması vakası görüldü

Bakmadan Geçme

2024-25 okullar ne zaman açılacak? 9 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Eylem Tok kimdir? Eylem Tok kaç yaşında, nereli, mesleği ne? 9 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Temmuz Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Temmuz AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Temmuz Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 9 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! İlker Kaleli İspanyolca biliyor mu? SHP'nin açılımı nedir? SHP ne demek, açılımı ne? Sokak hayvanları düzenlemesinde neler var? İşte taslakta yer alan maddeler
Borussia Dortmund, Ferdi Kadıoğlu transferinden vazgeçti! İşte sebebi

Borussia Dortmund, Ferdi Kadıoğlu transferinden vazgeçti! İşte sebebi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title