Haberler

İYİ Parti Lideri Müsavat Dervişoğlu'ndan Kadına Yönelik Şiddet Açıklaması

İYİ Parti Lideri Müsavat Dervişoğlu'ndan Kadına Yönelik Şiddet Açıklaması
Haberler
Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İstanbul'da iki genç kızın katledilmesi ve bir başka kadının taciz edilmesi olaylarını kınadı ve devlete çağrıda bulundu. Yaşananların güvenlik ve adaletin erozyonuna dikkat çekti.

(ANKARA) - İyi Parti genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu İstanbul'da öldürülen  ve tacize uğrayan kadınlara ilişkin yaptığı açıklamada, "Türkiye'de bugün iki genç kızımız bir cani tarafından vahşice katledildi, başka bir evladımız iki sapık tarafından tacize uğradı. Güvenlikten adalete, barınmadan beslenmeye kadar Türkiye'nin her yerine sirayet eden yangın, artık kan dondurucu manşetler ile hayatlarımızı altüst ediyor" dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu sosyal medya hesabı üzerinden İstanbul'da öldürülen ve tacize uğrayan kadınlar için açıklamada bulundu.Türkiye'de bugün iki genç kızımız bir cani tarafından vahşice katledildi, başka bir evladımız iki sapık tarafından tacize uğradı ifadesini kullanan Dervişoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Türkiye'de bugün iki genç kızımız bir cani tarafından vahşice katledildi, başka bir evladımız iki sapık tarafından tacize uğradı. Güvenlikten adalete, barınmadan beslenmeye kadar Türkiye'nin her yerine sirayet eden yangın, artık kan dondurucu manşetler ile hayatlarımızı altüst ediyor. Hepimizi kahreden haberlerin daha detaylarını öğrenemeden bambaşka bir vahşet haberi ile güne başlıyoruz. Devletin asli görevleri olan; adalete, güvenliğe ve huzura hasret bırakıldık. Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'ı ve Yüce Meclis'i göreve çağırıyorum. TBMM çatısı altında hayata geçirilecek yasal ve kurumsal düzenlemeler hususunda İYİ Parti olarak gereğini yapacağız."

Kaynak: ANKA / Güncel

İYİ Parti Güvenlik Politika İstanbul 3-sayfa Güncel

Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Çık artık Bahçeli'yi sözcü kılma, ne diyorsan sen söyle

Bahçeli'nin Öcalan çağrısı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi

Şenyaşar ve Yıldız aileleri arasındaki 6 yıllık husumet üst düzey siyasilerin katıldığı yemekle son buldu

Şanlıurfa'da iki ailenin 6 yıllık husumetini bitiren barış töreni

Kira sözleşmeleri için e-Devlet hizmetinde son aşamaya gelindi

Geri sayım başladı! E-Devlet'e müthiş bir hizmet daha geliyor

İsrail'de otobüs durağına kamyonla saldırı! 10'u ağır 40 kişi yaralandı

İsrail'de otobüs durağına kamyonla saldırı! Onlarca yaralı var

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title