Haberler

İstanbul ve Aydın'da Fuhuş Operasyonu: 22 Şüpheli Gözaltında

Güncelleme:

İstanbul ve Aydın'da gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda 22 şüpheli gözaltına alındı, 12'si tutuklandı. 20 yabancı uyruklu kadın ise kurtarılarak İl Göç İdaresine teslim edildi.

İstanbul ve Aydın'da düzenlenen fuhuş operasyonunda yakalanan 22 şüpheliden 12'si tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Esenyurt, Kartal, Avcılar, Ataşehir, Başakşehir, Esenler, Maltepe ilçeleri ile Aydın'daki 33 adreste yapılan eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 9'u kadın 22 şüphelinin işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen 22 şüpheli, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Şüphelilerden 12'si çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, 10'u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan operasyonda kurtarılan ve fuhuş yaptığı tespit edilen 20 yabancı uyruklu kadın ise İl Göç İdaresine teslim edildi.

Operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, masaj salonu ve fuhuş evlerinde, yerli ve yabancı kadınlara para karşılığı fuhuş yaptırıldığının belirlenmesi üzerine Esenyurt, Kartal, Avcılar, Ataşehir, Başakşehir, Esenler, Maltepe ilçeleri ile Aydın'daki 33 adreste eş zamanlı operasyon düzenlemişti.

Operasyonda, 9'u kadın 22 şüpheli yakalanmıştı.

Şüphelilerin masaj salonlarının ve fuhuş evlerinin sahipleri olduğu belirlenirken, 20'si yabancı uyruklu 48 kadın ise kurtarılmıştı.

Kaynak: AA / İlyas Kaçar - Güncel

Göçmenler Operasyon Güvenlik istanbul 3-sayfa Güncel Hukuk Yaşam Aydın Suç

İran, İsrail'e yönelik füze saldırısını başlattı

İran, İsrail'i füzelerle vuruyor

Eski Pentagon yetkilisi Rubin'den skandal sözler: Erdoğan artık yürüyen ölü

Nasrallah'ın ölümü üzerinden Erdoğan'a küstah sözler: Artık yürüyen ölü

İsrail devlet televizyonu duyurdu: Lübnan kara harekatı ne kadar sürecek?

Lübnan kara harekatı ne kadar sürecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek

"İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek"

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Tel Aviv nerede, hangi ülkede? Inter Kızılyıldız maçı CANLI izle! (tabii Spor) Inter Kızılyıldız maçı canlı yayın nerede ve nasıl izlenir? Karasuspor Bozüyük Vitraspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Karasuspor Bozüyük Vitraspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gölcükspor Karamürselspor Kulübü CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Gölcükspor Karamürselspor Kulübü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İstanbul Beylikdüzüspor Sultanbeyli Belediye Spor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi İstanbul Beylikdüzüspor Sultanbeyli Belediye Spor maçı ne zaman? Dikilitaş Spor Sarıyer Yenimahallespor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Dikilitaş Spor Sarıyer Yenimahallespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beylerbeyi 1911 Futbol Kulübü Galata CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Beylerbeyi 1911 Futbol Kulübü Galata maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şile Yıldız Spor Küçükçekmece Sportif CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Şile Yıldız Spor Küçükçekmece Sportif maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kapaklıspor Keşan Spor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Kapaklıspor Keşan Spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kapaklıspor Keşan Spor kaç kaç Hendek Spor Sapanca Gençlikspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Hendek Spor Sapanca Gençlikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Evrensekiz Evren Spor Tekirdağspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Evrensekiz Evren Spor Tekirdağspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });