Haberler

İstanbul'daki ünlü börekçide kıyma yerine sakatat-baş eti ve hayvan taşlığı kullanıldığı ortaya çıktı

İstanbul'daki ünlü börekçide kıyma yerine sakatat-baş eti ve hayvan taşlığı kullanıldığı ortaya çıktı
Güncelleme:

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar listesinde İstanbul'un meşhur bir börekçisi de yer aldı. Kıymalı böreklerinde yüzde 100 kıyma kullanmadığı ortaya çıkan börekçinin şubelerinden birinde sakatat-baş eti bulunurken bir diğerinde ise hayvan taşlığı çıktı.

Bakanlığın yaptığı gıda denetimlerinde İstanbul'un meşhur börekçisinin kıymalı böreklerinde yüzde 100 kıyma kullanılmadığı belirlendi.

ÜNLÜ BÖREKÇİDE İSYAN ETTİREN OLAY

Tarım Ve Orman Bakanlığı'nın geçen hafta yayınladığı taklit ve tağşiş ürünler listesinde İstanbul'da bilinen börekçileri arasında bulunan Meşhur Sarıyer Börekçisi de yer aldı. Börekçinin 3 şubesinde satılan kıymalı böreklerde, dana kıyma harici karıştırılmış etler bulundu.

KAĞITHANE'DE HAYVAN TAŞLIĞI ÇIKTI

Sultangazi'de bulunan Meşhur Sarıyer Börekçisinde satılan kıymalı böreklerde, kanatlı hayvan eti ve sakatat bulundu. Pendik'te bulunan Meşhur Sarıyer Börekçisindeki kıymalı böreklerde sakatat- baş eti bulundu. Kağıthane'de bulunan Meşhur Sarıyer Börekçisinin kıymalı böreklerinden ise hayvan taşlığı çıktı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı İstanbul Güncel Kıyma

Akdeniz açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem

Akdeniz'de korkutan deprem! Birçok ilimizde hissedildi

Surlardaki vahşetin ardından Emniyet'ten 81 ilde 'incel' alarmı

81 ilde "İncel" alarmı! Telefonu inceleyen Emniyet harekete geçti

Gazze'de 1 yıldır süren soykırımın çok ağır bilançosu

İşte 1 yıldır süren soykırımın çok ağır bilançosu

19 yaşındaki caninin babası: İkbal Uzuner'in annesi eşimi arayıp 'Oğlun kızımın beynini yıkadı, intihar edecekler' demiş

"Oğlun kızımın beynini yıkadı intihar edecekler"

500

Yorumlar (36)

Birşey demedimki:

Para cezası vermek işe yaramaz. 6 ay kapatın ve dükkanın önüne kocaman yazın kabahatlerini. Bakın neler oluyor. Diğerleri de nasıl düzeliyor.

284
1
yanıtYanıtla
MEMOLLİ null:

haberler com. ortakmısın oraya. sanki haberi yaparken kafana silah dayamışlar. ismini yazmıyorsun.

87
5
yanıtYanıtla
Ferit Garipoğlu:

ünlü börekçi ???????????????????? ( Böyle bir işe kalkıştıysa sonucuna katlanacak )

77
1
yanıtYanıtla
Ahmet Atmaca:

Memleketij esnafından ahlaksızlık, yönetiminde ise umursamazlık hat safhada. Vallahi kimseye güven olmaz bu gidişle dışardan hiç birşey yenmez.

57
0
yanıtYanıtla
Tarla Parsellenir Gönlüm Buzlu Cam:

Kapatacaksın efendim

53
0
yanıtYanıtla
SELCUK KIRAZLI:

özel yaptırdığımız sosumuz, özel tereyağımız, özel olarak hazırlanmış kıymamız, özel şovumuz, instragram, tiktok, YouTube... herşeyiniz özelde, dürüstlüğünüz, Allah korkunuz nerede?

44
0
yanıtYanıtla
metin:

Tarım Bakanlığı bu hilebazlıkların il, ilçe, mahalle ve firma adına göre arama yapılarak geriye dönük sorgulanabileceği ve kayıtları sürekli olacak bir web ara yüzünü neden hazırlamıyor? Bununla ilgili talepler yapılmıştı ve iki yıl önce üzerinde çalışıyoruz diye yanıt vermişlerdi. Bu sahtekarlıklar unutulup gitmemeli.

42
0
yanıtYanıtla
Ağa Aytaş:

Gerçekten kaç günden beri midemiz alt üst oldu yediğimiz ağzımızda büyüyor yokmu bu memlekette işleri yoluna sokacak bir yönetim ne müslümandan müslüman olabildik ne yahudiden yahudi nehırıstıyan dan hırıstıyan ne olacak halimiz.

33
1
yanıtYanıtla
Hüseyin Kayar:

İnsan sağlığı ile oynayanlara yaptırımlar çok ağır olması lazım herkese ibret olacak şekilde

32
0
yanıtYanıtla
Mehmet Açıkgöz:

Yemeyin

27
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title