Haberler

İstanbul Boğazı'nda trafik geçici olarak askıya alındı

Güncelleme:

Karadeniz'den Marmara Denizi yönüne giden 'Lıonfısh' isimli gemide meydana gelen makine arızası nedeniyle İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.

İstanbul Boğazı, Karadeniz'den Marmara Denizi yönüne giden 'Lıonfısh' isimli gemide meydana gelen makine arızası nedeniyle çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, Karadeniz'den boğaza giriş yapan 'Lıonfısh' isimli gemide Yavuz Sultan Selim Köprüsü yakınlarında gemi arızası yaşandı. Herhangi bir olumsuzluğa karşı İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.

Kaynak: ANKA / Güncel

İstanbul Boğazı Marmara Denizi Karadeniz trafik Denizcilik Ulaşım İstanbul Ekonomi Güncel Haberler

Kurum emekli maaşlarını soran kadına alışveriş kartı vermek istedi, beklemediği bir yanıt aldı

Kurum emekli maaşlarını soran kadına alışveriş kartı vermek istedi, beklemediği bir yanıt aldı

İsrailli bakan Katz'dan küstah paylaşım: Erdoğan, Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor

İsrailli bakan Katz'dan küstah paylaşım: Erdoğan, Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor

Erdoğan YRP'li vekil için 'Kafadan sıkıntısı var' dedi, Erbakan'ın yanıtı sert oldu

Erdoğan YRP'li vekil için "Kafadan sıkıntısı var" dedi, Erbakan'ın yanıtı sert oldu

Bakmadan Geçme

BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Harun Akaröz kimdir, kaç yaşında öldü? Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaöz'ün neden öldü, hastalığı nedir? 29 TEMMUZ TRT SPOR YILDIZ YAYIN AKIŞI || Paris Olimpiyatları'nda bugün kimler yarışacak? Filenin Sultanlarının maçı ne zaman? TÜRKİYE- HOLLANDA MAÇI CANLI İZLE || Filenin Sultanları Paris Olimpiyatları maçı ne zaman? Türkiye- Hollanda maçı hangi kanalda? CANLI İZLE! Türkiye- Hollanda voleybol maçı ne zaman? Türkiye- Hollanda Olimpiyat maçı saat kaçta, hangi kanalda? Hollanda uyum sınavı nedir? Hollanda süresiz oturum nasıl alınır? Hollanda uyum sınavı kimler için geçerli? Seda Sayan, yakın arkadaşı Safiye Soyman'ın oğlunun cenazesine neden gitmedi? Harun Akaröz neden öldü, ne oldu? EMEKLİ MAAŞ FARKI TARİH! Emekli aylığı farkı ne zaman yatacak? 2024 SSK - BAĞ-KUR emekli maaşı zam farkı kimlere ve ne kadar ödenecek? 29 TEMMUZ HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO | Hamster Kombat yeni şifre ne, nasıl kullanılır? Hamster Kombat nedir? TV YAYIN AKIŞI 29 TEMMUZ: Bugün hangi diziler ve filmler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Resmi Gazete bugün (29 Temmuz) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! MasterChef 2024 yarışmacıları isimleri! 2024 MasterChef yarışmacıları kimler, isimleri ne? Masterchef Ezgi kimdir, kaç yaşında? 2024 Miraç Ezgi Avcı kim, yaşı, aslen nereli, evli mi? Masterchef Muratcan kimdir, kaç yaşında? 2024 Muratcan Sural kim, yaşı, aslen nereli, evli mi? Masterchef Eda kimdir, kaç yaşında? 2024 Eda Çağlayan kim, yaşı, aslen nereli, evli mi?
Seda Sayan, yakın arkadaşı Safiye Soyman'ı en acı gününde yalnız bıraktı! Nedeni ortaya çıktı

Seda Sayan, yakın arkadaşı Safiye Soyman'ı en acı gününde yalnız bıraktı! Nedeni ortaya çıktı

500

Yorumlar (5)

toptan gıda Haktan:

Bu ülkeye kanal İstanbul gibi bir projeyi neden hızlandırmazlar.

4
11
yanıtYanıtla
Kerim AYDOĞAN:

Hayırdır arazin var.Herhalde o tarafta

yanıt8
yanıt2
Alp ALGAN:

10 yıl sonra gemi trafiği çok daha artacak. Uçaktan bile İstanbula inerken giriş çıkışlarda bekleyen bir çok gemi görülüyor. Bir kanal çok iyi gelecek. Zaten yapımı tamamlanana kadar gemi trafiği çok daha artacak ve boğaz yetersiz gelmeye başlayacaktır. Akıntılar da olduğu için gemi geçişi sıkıntılı. Kanal bölgesinde de Modern ve depreme dayanıklı bir şehir inşa edilir. Deprem için de hazırlık daha planlı yapılır.

2
4
yanıtYanıtla
toptan gıda Haktan:

Bunları bizde söyleyince hayırdır arazin mi var diyolar

yanıt1
yanıt1
Yilmaz Dogan:

eski gemileri geçirmeyin ha birde uçak trafiği çok yoğun uçak başı bara aliyormuyuz acaba?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title