Haberler

İsrail askerlerinin baskınında 2 Filistinli yaralandı

Güncelleme:

İsrail askerlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'nın Kalkilya kentine düzenlediği baskında biri ağır 2 Filistinlinin yaralandığı belirtildi.

İsrail askerlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'nın Kalkilya kentine düzenlediği baskında biri ağır 2 Filistinlinin yaralandığı belirtildi.

Filistin haber ajansı WAFA'ya göre, İsrail güçleri, Kalkilya kentine baskın düzenleyerek bir aracı takibe aldı ve sonra da ateş açtı.

Filistin Sağlık Bakanlığının açıklamasında ise Kalkilya'ya bağlı Azzun beldesinde biri ağır olmak üzere 2 Filistinlinin yaralandığı ve Kalkilya Devlet Hastanesi'ne nakledildikleri bilgisi geçildi.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırı başlattığı 7 Ekim 2023'ten bu yana işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te de Filistinlilere yönelik gözaltı, baskın ve saldırılarda artış yaşanıyor.

İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 7 Ekim 2023'ten bu yana İsrail askerleri ile Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin saldırılarında şu ana kadar 589 Filistinli hayatını kaybetti.

Kaynak: AA / Güncel

Uluslararası İlişkiler İnsan Hakları Batı Şeria Filistin İsrail Güncel Dünya

Erzurum Havalimanı'na acil iniş yapan uçaktaki bomba ihbarı asılsız çıktı

Acil iniş yapan Hindistan uçağında korkulan olmadı

Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu 'B'dan 'BB-'ye yükseltti

Piyasalar merakla bekliyordu! Fitch, Türkiye kararını açıkladı

CHP'de tüzük değişikliği kabul edildi

CHP'nin "tüzük" kurultayından karar çıktı

A Milli Takımımız, Galler ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı

Bizim Çocuklar Galler ile yenişemedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title