Haberler

İkitelli OSB Koronavirüs önlemlerine devam ediyor

İkitelli OSB, kurum çalışanlarının sağlığına yönelik tehditleri gidermek ve önlem almak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde çalışanlarına Koronavirüs hakkında bilgilendirme toplantısı düzenleyen kurum şimdi de İkitelli OSB Hizmet binasını ve civarda bulunan tüm camileri dezenfekte ettirdi.

Binada yapılan dezenfektasyon dışında her kata Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen bilgilendirme levhalarını asan İOSB yönetimi, tüm çalışanlarına da maske ve kolonya dağıttı.

İkitelli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aydın; 'Koronavirüs ile ilgili önlemlerimizi almaya devam ediyoruz. Bugün tüm kurumumuzu dezenfekte ettirdik. Çalışanlarımızı da hijyen konusunda dikkatli olmaları konusunda uyardık. Bölgemizde bulunan işyeri sahiplerinin de panik yapmadan hem kendileri hem de çalışanları için gerekli önlemleri almasını rica ediyoruz.' diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Koronavirüs İkitelli OSB

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title