Haberler

Hindistan'da Remal siklon fırtınası büyük hasara neden oldu

Güncelleme:

Hindistan'da Remal siklon fırtınası, Batı Bengal eyaletinde büyük miktarda yıkıma ve hasara yol açtı. Yüz binlerce kişi tahliye edilirken, fırtına Kalküta'yı kasıp kavurdu ve birçok zarara neden oldu.

YENİ DELHİ, 27 Mayıs (Xinhua) -- Hindistan'da Remal siklon fırtınası Pazar gecesi karaya ulaşarak ülkenin doğusundaki Batı Bengal eyaletinin bazı bölgelerinde büyük miktarda yıkım ve hasara neden oldu.

Yerel meteoroloji departmanından bir yetkiliye göre, Batı Bengal'in kıyı bölgeleri genelinde savunmasız alanlarda yaşayan 100.000'den fazla kişi tahliye edilirken, bu kişiler için geçici yardım merkezleri kuruldu.

Herhangi bir can kaybı bildirilmese de fırtına, eyaletin başkenti Kalküta'yı kasıp kavurdu. Bölgede çok sayıda ağaç kökünden söküldü, geçici yapılar yıkıldı, şiddetli yağışlar görüldü, su birikintileri oluştu ve elektrik direkleri devrildi.

Kaynak: Xinhua / Güncel

Hindistan Fırtına Fırtına Bengal

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title