Haberler

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Akova Mahallesi'nde Kadınlarla Buluştu

Güncelleme:

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu, Akova Mahallesi'nde kadınlarla programda bir araya geldi. Babaoğlu, programda yaptığı çalışmaları anlattı ve destek istedi.

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu, Akova Mahallesi'nde kadınlarla programda bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, programda 5 yılda yaptığı çalışmalardan bahseden Babaoğlu, yeni dönem için katılımcılardan destek istedi.

Babaoğlu, "Yine inanın, yine güvenin. Çok şükür, bize güvenen, destek olan hemşehrilerimize mahcup olmadık." ifadesini kullandı.

Akova Mahallesi'nde önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini aktaran Babaoğlu, şunları kaydetti:

"İlçemizin birçok noktasında olduğu gibi Akova'mızda da kronikleşen yağmur suyu problemine çözüm ürettik. Burada 1740 metre kapalı kanal yaptık. Yine 850 metre açık ve kapalı kanal bakımının yanı sıra 300 metre ilave açık kanal yapımı ile su taşkınlarının önüne geçtik. Asfaltlama, kilitli parke çalışmalarımız oldu. Yine bu 5 yılda yaptığımız 10 mahalle muhtarlık binasından birini Akova'da inşa ettik ve açılışını yapacağız.

Önümüzdeki dönem Hendek için çok daha verimli ve bereketli geçecek. Buna inanıyoruz ve hazırız. Milletvekilimiz burada, ilçe başkanlarımız burada, Cumhur İttifakı olarak Hendek için, Sakarya için, Türkiye için kenetlenmiş durumdayız."

"Akova'ya sosyal yaşam merkezi yakışır"

Kadınların taleplerini de dinleyen Babaoğlu, "Bu dönem 10 mahallemizde 10 nitelikli sosyal yaşam merkezini hayata geçirdik. Bir sosyal yaşam merkezi de Akova'ya yakışır, planlamaya alacağız. Asfaltlamayla alakalı talimat vereceğim; bölge incelensin, gereği yapılır. Sağlık Ocağı konusunda Sağlık Müdürlüğü ile temasa geçer, takip ederiz. Hendek Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yaparız." bilgisini paylaştı.

Programa katılan AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan da Babaoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Hendek ilçemize çok önemli hizmetler yapıldığına şahidiz. Bu hizmetlerin ve Cumhur İttifakı birlikteliğinin çok büyük teveccüh göreceğine ve 31 Mart'ta oy patlamasına dönüşeceğine inanıyorum. Turgut Başkan, inşallah önümüzdeki dönemde hizmet etmeye, Hendek'in gelişmesine öncülük etmeye devam edecek. Milletvekilleri olarak, Cumhur İttifakı olarak adayımız Turgut Babaoğlu'na bizler de güç ve destek vereceğiz."

Programa, Başkan Babaoğlu'nun eşi Esra Babaoğlu, MHP Sakarya KAÇEP Başkanı Elif Uzun Saral, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, kadın kolları ve Akova Mahalle Muhtarı Ramazan Kaya da katıldı.

Babaoğlu, program sonrası Milletvekili Erdoğan ile esnaf ziyaretinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Turgut Babaoğlu Hendek Akova Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title