Haberler

Havza Muhtarları Kaymakam ve Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Havza Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen ziyarette, muhtarlar 19 Ekim Muhtarlar Günü'nde Kaymakam Mustafa Ayvat ve Belediye Başkanı Murat İkiz ile bir araya geldi. Kaymakam Ayvat, muhtarların çağdaş kamu yönetiminin önemli unsurları olduğunu vurguladı.

Havza Muhtarlar Derneği organizesinde muhtarlar, Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ve Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

Kaymakam Ayvat, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Havza Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Şahin ve beraberindeki muhtarları makamında ağırladı.

Muhtarlığın çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel unsurlarından birisi olduğunu belirten Ayvat, "Gerek milleti gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, ilçemizde görev yapan tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum." diye konuştu.

Şahin ise Kaymakam Ayvat'a muhtarlara vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederek, "Bizim önceliğimiz halkımız ve halkımız için ilçe kaymakamlığımız başta olmak üzere tüm kurumlarımız ile birlikte çalışmaktayız. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın." dedi.

Şahin ve muhtarlar daha sonra Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

Muhtarlık görevinin sevgi ve fedakarlık isteyen zor bir iş olduğuna değinen İkiz, "Muhtarlarımız bizim en yakın mesai arkadaşlarımız. Onlara destek olmak için elimizden geleni yapmaktayız. Bu vesile ile tüm muhtarlarımızın muhtarlar günü kutlarım." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Özgür Uyaroğlu - Güncel

Muhtarlar Günü Yerel Haberler Etkinlikler Murat İkiz Politika Güncel Havza Yaşam Kamu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FETÖ elebaşının ölümü sonrası ilk yorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FETÖ elebaşı Gülen'in ölümüne ilk yorum

Bahçeli: Öcalan'ın tecriti kaldırılırsa gelsin Meclis'te konuşsun

Bahçeli'den çok konuşulacak Öcalan çıkışı: Gelsin TBMM'de konuşsun

DEM Parti'den Bahçeli'nin Öcalan çağrısına yanıt: Bir başlangıç olacaksa tecrit derhal kaldırılmalıdır

DEM Parti'den Bahçeli'nin Öcalan çağrısına ilk yanıt

Türkeş'in kızından Bahçeli'ye tepki: Kulaklarıma inanamadım

Öcalan çıkışı Türkeş'in kızını küplere bindirdi

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title