Haberler

Halilhodziç Trabzon'dan Ayrıldı

– TRABZONSPOR'la olan sözleşmesini 980 bin euro karşılığında fesheden Vahid Halilhodziç, Trabzon'dan ayrılarak Paris'e gitti.

– TRABZONSPOR'la olan sözleşmesini 980 bin euro karşılığında fesheden Vahid Halilhodziç, Trabzon'dan ayrılarak Paris'e gitti.

Havalimanına kulübe ait VIP minibüsüyle giden bordo mavili takımın eski teknik direktörü Vahid Halilhodziç, bagajlarının fazla olması nedeniyle bir süre işlemlerle uğraştı. Bu sırada yanına gelen bazı taraftarlarla fotoğraf çektiren Halilhodziç, basın mensuplarının röportaj tekliflerini geri çevirdi.

Vahid Halilhodziç ve yardımcısı Michel Pierre' yi uğurlamak üzere havalimanına sadece görevlerine son verilen idari menacer Serkan Ünver ve kondisyoner Turgay Karslı'nın geldiği dikkati çekti. Görev süresi boyunca tercümanlığını yapan Murat Konay da Halilhodziç'i uğurlayanlar arasındaydı. Halillhodziç, kendisini uğurlamaya gelenlere sarıldı ve çalışma süresi boyunca gösterdikleri destek için teşekkür etti.

Vahid Halilhodziç, güvenlik kontrolünden geçerken taraftarlara ve basın mensuplarına el salladı. Halilhodziç'in İstanbul aktarmalı olarak Paris'e gideceği öğrenildi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vahid Halilhodziç Trabzon Paris

Beyaz Saray'dan Netanyahu'nun 'Lübnan yeni bir Gazze olabilir' çıkışına sert tepki

Bomba yağdırmak istediği ülkeye ABD'den bu kez izin çıkmadı

Vatandaşa domuz eti yediren Köfteci Yusuf ürünlerini 'Helal Sertifika' adı altında satıyormuş

Köfteye domuz eti karıştıran ünlü firma vatandaşı böyle kandırmış

2 kız öğrenciye tecavüz girişimi iddiası şehri ayağa kaldırdı

WhatsApp mesajını gören yüzlerce öğrenci soluğu yurt bahçesinde aldı

Türkiye'nin Çernobili'nde test yaptılar, sonuç sanılandan çok daha kötü çıktı

Halkın kanserden öldüğü mahallede test yaptılar, sonuç korkunç

title