Haberler

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Türkiye olarak Kıbrıslı soydaşlarımızın hak ve çıkarlarını savunmaya devam edeceğiz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Türkiye olarak Kıbrıslı soydaşlarımızın hak ve çıkarlarını savunmaya devam edeceğiz
Güncelleme:

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü ve KKTC'nin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Fidan, Türkiye olarak Kıbrıslı soydaşlarımız ile omuz omuza durmaya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin hak ve çıkarlarını her daim savunmaya devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümünde şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor.

(ANKARA) - Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Ada'da Kıbrıs Barış Harekatı ile sağlanan barış ve huzur ortamı yarım asırdır sürmektedir. Türkiye olarak Kıbrıslı soydaşlarımız ile omuz omuza durmaya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin hak ve çıkarlarını her daim savunmaya devam edeceğiz" dedi.

Dışişleri Bakanı Fidan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü ve  KKTC'nin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Fidan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Kıbrıs Türklerinin Barış ve Özgürlük Bayramı kutlu olsun. Ada'da Kıbrıs Barış Harekatı ile sağlanan barış ve huzur ortamı yarım asırdır sürmektedir. Türkiye olarak Kıbrıslı soydaşlarımız ile omuz omuza durmaya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin hak ve çıkarlarını her daim savunmaya devam edeceğiz. Kıbrıs Barış Harekatımızın 50. yıl dönümünde, milletimizin ayrılmaz bir parçası olan Kıbrıs Türklerinin varoluş mücadelesi için canlarını feda etmiş şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum."

Kaynak: ANKA / Güncel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hakan Fidan Omuz Omuza Türkiye Güncel Kıbrıs

İsrail ordusu paylaştı! İşte Sinvar'ın son anlarını gösterdiği iddia edilen drone görüntüleri

Yahya Sinvar'ın drone kamerasına yansıyan son anları

İsrail 'Yahya Sinvar'ı öldürdük' dedi, Hamas'tan beklenen açıklama geldi

İsrail "Sinvar öldürüldü" dedi Hamas'tan beklenen açıklama geldi

Narin'i dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Narin cinayetinde ses getirecek yeni belge! Kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, 2 gün önce hastaneden video paylaşmış

Sevenlerini yasa boğan ünlü oyuncu 2 gün önce video paylaşmış

title