Haberler

Genel Müdür Coşkun'dan Mtso'ya 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Güncelleme:

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve Meclis Başkanı Ümit Türek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Genel Müdür Coşkun'a ziyaretinde Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen ve Burak Aslay eşlik etti. Geçtiğimiz Nisan ayında yapılan seçimleri kazanarak göreve başlayan Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, Meclis Başkanı Türek ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Coşkun, Manisa'da yürütülen çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

"KENDİSİNİN TECRÜBELERİNDEN HER ZAMAN İSTİFADE ETTİK"

MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Genel Müdür Coşkun ve genel müdür yardımcılarına nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, "MTSO'da Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Başkanı olarak çeşitli görevlerde bulunan MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'un, bugünlere gelmemizde büyük emekleri var. Kendisinin tecrübelerinden her zaman istifade ettik. Manisa'mızın geleceğine yön veren kurumlar olarak işbirliği içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"HER ŞEY MANİSA'MIZ İÇİN"

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, "Manisa'mızın her anlamda daha ileri noktalara taşınması için bütün kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Farklı mevki ve makamlarda da olsak, ortak noktamız her zaman Manisa'mızdır. Şehrimizin gelişmiş kentler arasında yerini alması için çaba gösterirken, burada yaşayan vatandaşlarımızın da refah seviyesini yükseltmenin gayreti içerisindeyiz. Her şey Manisa'mız ve hemşerilerimiz içindir" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Mersin Ticaret Ve Sanayi Odası Yaşar Coşkun CEO

İsrail ordusu paylaştı! İşte Sinvar'ın son anlarını gösterdiği iddia edilen drone görüntüleri

Yahya Sinvar'ın drone kamerasına yansıyan son anları

İsrail 'Yahya Sinvar'ı öldürdük' dedi, Hamas'tan beklenen açıklama geldi

İsrail "Sinvar öldürüldü" dedi Hamas'tan beklenen açıklama geldi

Narin'i dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Narin cinayetinde ses getirecek yeni belge! Kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, 2 gün önce hastaneden video paylaşmış

Sevenlerini yasa boğan ünlü oyuncu 2 gün önce video paylaşmış

title