Haberler

Faruk Özlü, Düzce Belediye Başkanlığı'nı kazandı

Güncelleme:

Düzce Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın adayı Faruk Özlü, kesin olmayan sonuçlara göre zafer kazandı. Özlü, sevinçli bir kalabalık önünde yaptığı konuşmada, bütün Düzcelilere hizmet etmek görevleri olduğunu ve ayrımcılık yapmayacaklarını belirtti.

Düzce Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan Cumhur İttifakı'nın adayı Faruk Özlü, "Bize oy veren veya vermeyen bütün Düzce'nin belediye başkanıyız. Bütün Düzcelilere hizmet etmek görevimiz. Hiçbir zaman ayrımcılık yapmadık, bundan sonra da ayrımcılık yapmayacağız." dedi.

Kentte sandıkların büyük bölümünün açılmasının ardından Cedidiye Meydanı'nda toplanan ve Özlü lehine slogan atan vatandaşlar, sevinç gösterisi yaptı.

Özlü, kutlama alanında yaptığı konuşmada, "Aslında bu akşamki bu toplantımız kutlama toplantısından öte teşekkür toplantısıdır. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun. Bize oy veren veya vermeyen bütün Düzce'nin belediye başkanıyız. Bütün Düzcelilere hizmet etmek görevimiz. Hiçbir zaman da ayrımcılık yapmadık, bundan sonra da ayrımcılık yapmayacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Belediye Başkanlığı Faruk Özlü Düzce Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title