Haberler

Faruk Güllüoğlu ile Tatlı Bir Yıl Daha

Güncelleme:

Faruk Güllüoğlu, yeni yılda sevdiklerine farklı bir armağan almak isteyenler için zengin ve birbirinden lezzetli yılbaşı sepetleri hazırladı.

Yılbaşına özel hediye sepetleri Faruk Güllüoğlu'nda!

Bir yılı daha bitirirken bütün yıl hayatınıza tat katan Faruk Güllüoğlu, yılbaşında da sizi yalnız bırakmıyor. 2013 yılını enfes lezzetlerle donatılmış sofralarla karşılamak isteyen tüm ziyaretçileri Faruk Güllüoğlu'nda muhteşem lezzetler bekliyor. Yılbaşına özel büyük bir özenle hazırlanan, hem göze hem de damağa hitap edecek birçok hediye seçeneği sunan Faruk Güllüoğlu, sevdiklerine lezzetli bir sürpriz yapmak isteyenler için birbirinden özel "Yılbaşı sepetleri" hazırladı. İnce bir damak zevkine sahip olanların yılbaşında en çok sevinecekleri hediye şık bir Faruk Güllüoğlu sepeti olacak.

Yılbaşı alışverişi için Faruk Güllüoğlu mağazalarına uğrayacak müşterileri hem şık sepetler hem de birçok tatlı süprizi bekliyor. Birbirinden lezzetli çok farklı ürün çeşidiyle müşterilerini mutlu eden Faruk Güllüoğlu, yılbaşına özel en seçkin ürünlerini bir sepette birleştirdi. Eşsiz lezzetleriyle yılbaşı akşamınızın eğlencesine renk katacak üç farklı boy olarak hazırlanan yılbaşı sepetlerinin içerisinde Faruk Güllüoğlu'nun vazgeçilmez lezzetlerinden çikolatadan lokuma, antep fıstığından badem ezmesine , drajeden saray helvasına kuruyemiş çeşitlerinden çikolata kaplı milona kadar birçok ürün yer alıyor.

İster hediye edin ister kendi akşamınızı tatlandırın, Faruk Güllüoğlu yılbaşı sepetleri birbirinden doyumsuz ürünleriyle sizi tatlı bir keyfe davet ediyor.

Faruk Güllüoğlu Yılbaşı Sepetleri

Küçük: 105 TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Faruk Güllüoğlu Yılbaşı Güncel Haberler

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Pasaport ve kimlik bırakarak güven sağladı! 81 gün konakladığı otelin ücretini ödemeden kaçtı

Pasaport ve kimlik bırakarak güven sağladı! 81 gün konakladığı otelin ücretini ödemeden kaçtı

Ölümlü trafik kazasından sonra ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten çıkartıldı

Ölümlü trafik kazasından sonra ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten çıkartıldı

Bakmadan Geçme

Emeklilere Temmuz ayında seyyanen zam verilecek mi 2024? SGK emekli aylığına refah payı eklenecek mi? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 23 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Fiorentina kaç kez şampiyon oldu? Fiorentina kaç şampiyonluğu var? KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ 2024 #128226 Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi hangi tarihte yatacak? LGS ne zaman? 2024 LGS giriş belgesi sorgulama! LGS konuları neler? Kırmızı Bülten ne demek, hangi suçlar için çıkarılır? İnterpol Kırmızı Bülten nedir, hangi ülkelerde geçerlidir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 23 MAYIS | Baraj doluluk oranı nedir? İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde kaç? Olympiakos UEFA Kupası var mı? Olympiakos kaç kupası var? Bugün halka arz var mı? 23 Mayıs bugün hangi halka arzlar var? İşte halka arz olacak şirketlerin listesi! Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten mi çıkartıldı? Eylem Tok ve oğlu tutuklanacak mı? Metin Akdülger neden Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı? Metin Akdülger kimle kavga etti, ne oldu? Sosyal medya ihbar hattı ne? Sosyal medya ihbar hattı açıldı mı? Stres saçları beyazlatır mı? Aniden saç beyazlaması neden olur? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 23 Mayıs Perşembe Survivor yeni bölüm! SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM? Survivor 2024 All Star'da 2. gitme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?
Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title