Haberler

ESKİŞEHİR'DE 2 GÜN SÜREN HAVA GÖSTERİLERİ NEFES KESTİ

Güncelleme:

ESKİŞEHİR'de Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nce bu yıl 8'incisi düzenlenen iki günlük hava gösterileri Romanya'dan gelen 'Romanya Şahinleri' ekibinin yanı sıra Türkiye'nin ilk kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk ve Türk Hava Kuvvetleri'nin gözbebeği Türk Yıldızları'nın nefes...

ESKİŞEHİR'de Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nce bu yıl 8'incisi düzenlenen iki günlük hava gösterileri Romanya'dan gelen ' Romanya Şahinleri' ekibinin yanı sıra Türkiye'nin ilk kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk ve Türk Hava Kuvvetleri'nin gözbebeği Türk Yıldızları'nın nefes kesen gösterileriyle tamamlandı. Türk Yıldızları'nı heyecanla izleyenler, o anları cep telefonlarına kaydetti.

Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen 'Sivrihisar Hava Gösterileri' gökyüzü tutkunlarına unutulmaz anlar yaşattı. Necati Artan Tesisleri'nde iki gün süren gösterilerde Türk Hava Sporları ekibi, Türk silahlı Kuvvetleri paraşüt ekibi, Genç Delikanlılar paraşüt ekibi, Türk Hava Kurumu planör ve çeki uçakları, model uçaklar, polis helikopteri, Romanya Şahinleri ve Vietnam gazisi UH-1U helikopteri yer alarak gösteriler yaptı.

FİNALİ TÜRK YILDIZLARI YAPTI

Türkiye'nin ilk kadın akrobasi pilotu olan Semin Öztürk Şener ise iki günde 4 kez havalanarak nefesleri kesen gösterilere imza attı. Evli ve 2 çocuk annesi olan Şener'in gösterileri ilgiyle izlenirken, büyük beğeni topladı. Hava gösterilerinin finalini ise Türk Hava Kuvvetleri'nin gözbebeği olan Türk Yıldızları yaptı. Eskişehir 1'inci Ana Jet Üssü'nden havalanan süpersonic uçaklar, Eskişehir semalarında birbirinden güç manevraları sergilerken, şehit ve gazi yakınları için havada uçaktan saldıkları dumanla da büyük bir kalp şekli çizdi. Türk Yıldızları'nın gösterileri büyük beğeni topladı.

'GURUR DUYDUK'

Gösterileri izlemek için gelenlerden Emre Doğan, izledikleri Türk Yıldızları'nı çok beğendiklerini ve gurur duyduklarını ifade ederek, 'Heyecan verici, oldukça heyecan verici. Sivrihisar Havacılık Gösterileri'ne 4 yıldır katılmaya çalışıyorum, ancak bu sene imkan bulabildim ve gerçekten beklentimin çok üzerindeydi. Her gösteri her performans. Oldukça etkileyiciydi. Seneye de katılmak istiyorum. Türk Yıldızları'nın özellikle koordinasyonları hayret verici. Tabi bunda sunumunda çok büyük bir etkisi oluyor. Belki de en heyecan verici gösteri olabilir' dedi.

Hakan Yılmaz da gösterileri çok beğendiklerini belirterek, 'Çok güzeldi. Özellikle zaten Türk Yıldızları için geldik. Geçen senede SoloTürk vardı. Biraz daha öğleden sonra gelip, SoloTürk ve Türk Yıldızlarını izliyoruz. Çok eğleniyoruz, gurur duyuyoruz. Süperdi, duygulanıyoruz tek kelimeyle' diye konuştu. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Kuvvetleri Sivrihisar Eskişehir Türkiye Romanya Turizm Kadın Spor Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

title