Haberler

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu

Güncelleme:

Eski spordan sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, İstanbul Beşiktaş'taki evinde ölü bulundu. İlk incelemede, Yılmaz'ın ölümünde şüpheli bir durum tespit edilemediği öğrenildi.

Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş'taki evinde kızı tarafından ölü bulundu. Haberi alan yakınları ve tanıdıkları Yılmaz'ın evine koştu.

Eski spordan sorumlu Devlet Bakanı ve Trabzonspor'un eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde kızı tarafından hareketsiz halde bulundu. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından cenaze, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

"BABAMIZI KAYBETTİK"

Mehmet Ali Yılmaz'ı 30 yıldır tanıdığını söyleyen Mehmet Zekayi Alatlı, "Akşam yatıyor. Sabah ölüsünü kızı Fatma buluyor. Devamlı buraya geliyordu, görüyorduk. Dün de selam gönderdim aldı selamı. Bugün de böyle oldu. 30 yıldır tanıyorduk. Ama hakikatten babamızı kaybettik" dedi.

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu

"GENEL DURUMU GAYET YERİNDEYDİ"

Mehmet Ali Yılmaz'ın evine gelen Erol Köse, "Son güne kadar yanındaydık. Gayet iyiydi. Bel sorunu vardı. Fıtık tedavisi teşhisi için 2.5 gün hastanede kalmıştı. Ama genel durumu gayet yerindeydi. Ben de şokun içindeyim. Fıtık ve ağrı için hastaneye gitmişti. Başka bir problemi yoktu. Başımız sağ olsun. Adam gibi adamdı" diye konuştu.

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu

MEHMET ALİ YILMAZ KİMDİR?

Mehmet Ali Yılmaz, 21 Ekim 1948 günü Trabzon'da doğdu. İstanbul Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Fakültesini bitirdi. Bankacılık, Basın alanlarıyla ilgilendi. Tek-Art Holding ve Yılmaz Yayınları AŞ Yönetim Kurulu Başkanı, Güneş Gazetesi sahibi, Titibank Yönetim Kurulu Başkanı, Trabzonspor Kulübü Başkanı, Mühendisler Odası, Müteahhitler Sendikası, İstanbul gazeteciler Cemiyeti, Gazete sahipleri Sendikası ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Üyesi olarak görev yaptı.

Yılmaz, 1991 genel seçimlerinde DYP'den Trabzon Milletvekili seçilerek, 20.10.1991-24.12.1995 arası TBMM'de yasama çalışmalarına katıldı. 49. ve 50. Hükümette Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak yer aldı. Evli, 5 çocuk babasıdır.

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Beşiktaş Mehmet Ali Yılmaz Ali Yılmaz Beşiktaş İstanbul Spor Politika Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (28)

Hayri:

Gerçekten kimin ne olacağı asla belli değil zamanında popüler gündemde kanlı canlı bir kişilikti o zaman kendisini böyle bir sonun beklediği söylense asla inanmazdı Allah rahmet eylesin bu tip çok örnekler var, kimse kanlı canlı iken bu günleri düşünemiyor doğal olarak

232
14
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Ölüm de bir nimettir. Kişiye göre, nasıl yaşadığına göre..

yanıt92
yanıt1
Köfteci Jardel:

Ölüm milyarlarca yıldır var. 3000 yıllık Mitoloji ve masallardan çok daha eski bir olay.

yanıt24
yanıt19
Canım Türkiyem:

Köfteci boş yapma. Ölüm ALLAH tarafından yaratıldığı günden beri var. Kıyamet sonrası herkes yerine yerleştirildiği vakit bir zaman gelecek ki ALLAH ölümü öldürecek. Artık Ölüm Yok diyecek. Anladın mı? İnnâ lillahi ve Inna ileyhi raciun

yanıt43
yanıt3
David Steinberger:

Darısı yenilerin başına

63
157
yanıtYanıtla
Esma macit:

Bimukabele

yanıt23
yanıt27
Murat Celik:

illaki darısı senin de başına

yanıt37
yanıt6
Martin Sikertel:

Allah rahmet eylesin.

131
9
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

bu haliyle yaşadığı evin şatafatına bakın.. her ay emekli maaşı 100 binden fazla alıyordu..

39
46
yanıtYanıtla
Kadir Tokay:

Birincisi evin şatafatını nereden gördün? İkincisi şatafatlı evde yaşayanlar ölmüyor mu? Ne demek istedin şimdi. Saçma sapan yazıyorsun.

yanıt35
yanıt11
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title