Haberler

Erzurum İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, Yılın Kareleri oylamasına katıldı

Güncelleme:

Erzurum İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, Anadolu Ajansı'nın (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı. Düz, farklı kategorilerde sunulan 147 fotoğrafı inceledi ve oy verdi.

Erzurum İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

Düz, Türkiye ve dünya gündemini etkileyen, önemli uluslararası medya organlarında sıkça kullanılan ve 5 kategoride sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

Bu yıla özel Kahramanmaraş merkezli depremlerdeki umut hikayelerine odaklanan "Deprem: Umut" kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım'ın "Hepimiz birimiz için" fotoğrafına oy veren Düz, "Gazze: Kanıt" kategorisinde ise Mustafa Hassona'nın "Fosfor" fotoğrafını seçti.

Düz "Haber" kategorisinde Ali Atmaca'nın "İstikbal Göklerde", "Çevre Yaşam" kategorisinde İsa Terli'nin "Boğaz'ın Şahitliği" ve "Spor"da Emin Sansar'ın "Yumruk" karesine oy verdi.

Tüm fotoğrafları beğendiğini belirten Düz, AA çalışanlarına başarı diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Tuğgeneral Jandarma Erzurum Kültür Sanat Spor Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title