Haberler

Ertekin Arıtma Tesisinde İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E. Sabri Ertekin ve beraberindeki heyet, OSB'deki arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

ŞUTSO Ertekin ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa OSB ve Şanlıurfa Besi OSB su isale hattı projesi ile ilgili arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Badıllı, OSB Bölge Müdürü A. Oktay Yaşar, OSB Bölge Müdür Yardımcısı İrfan Al'dan oluşan heyet, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile Şanlıurfa Besi Organize Sanayi Bölgesi'nin önümüzdeki yıllardaki su ihtiyacını karşılayacak olan OSB su isale hattı projesi çerçevesinde, Şanlıurfa İçme Suyu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulunarak Mustafa Altay ve Mustafa Asoğlu'ndan bilgi aldı. Şanlıurfa İçme Suyu Arıtma Tesisi Şube Müdürü Mustafa Asoğlu heyete, OSB'ye su aktaracak olan pompa istasyonu, arıtma tesisi, OSB'ye ait su isale hattı ve terfi merkezleri ile ilgili bazı teknik konular ve detaylı bilgi aktardı.

Proje hakkında tesis yöneticileri istişarede de bulunan Başkan E. Sabri Ertekin, OSB Müdürlüğünün, isale hattının İl Özel İdaresi zamanında tamamlanmış olan kısımlarının bir an önce teslim alınması için çalışmalara başlanmasının ve ardından zaman kaybedilmeden isale hattının ihaleye çıkılmasının gerektiğini ifade etti.

Gerçekleştirilen inceleme çalışmasında ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin'in yanı sıra Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Badıllı, OSB Bölge Müdürü A. Oktay Yaşar, OSB Bölge Müdür Yardımcısı İrfan Al da hazır bulundu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Sabri Ertekin Oktay Yaşar Şanlıurfa İrfan Al Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title