Haberler

Ensarioğlu'ndan Çözüm Süreci Değerlendirmesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, 90 yıldır bu ülkenin hasret kaldığı bütün hizmetleri AK Parti’nin verdiğini belirterek, “Bunlardan ön önemlisi de son 30 yıldır akan kan durdu, artık kardeş kardeşi öldürmüyor” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, 90 yıldır bu ülkenin hasret kaldığı bütün hizmetleri AK Parti'nin verdiğini belirterek, "Bunlardan ön önemlisi de son 30 yıldır akan kan durdu, artık kardeş kardeşi öldürmüyor" dedi.

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti Hazro Belediye Başkan adayı Faruk İncel ve Kocaköy Belediye Başkan adayı Mehmet Tahir Kılıç ile ilçelere bağlı köyleri ziyaret eden Ensarioğlu, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi. İlk ziyaretini Hazro ilçesine bağlı köylere yapan Ensarioğlu, Çubuklu, Dadaş, Kırmataş köylerinde vatandaşlarla buluştu. Daha sonra Kocaköy ilçesine geçen Ensarioğlu ve beraberindeki heyet Çaytepe ve Şerifoğlulları köyünü ziyaret etti. Köy meydanlarında vatandaşlarla buluşan Ensarioğlu, sorun ve sıkıntıları dinledikten sonra çözüm süreciyle birlikte bölgede oluşan huzur ve AK Parti tarafından verilen hizmetleri anlattı. AK Parti iktidarı ile birlikte 90 yıldır çözülmeyen sorunların çözüldüğünü belirten Ensarioğlu, özellikle çözüm süreci ile birlikte köylerin güvenilir, yaşanabilir hale geldiğini söyledi. 30 Mart tarihinde yapılacak seçimlerin Diyarbakır, bölge ve Türkiye açısından çok önemli olduğunu ifade eden Ensarioğlu, köylülerden seçimlerde destek istedi.

"90 YILDA YAPILMAYANLAR AK PARTİ HÜKÜMETİ TARAFINDAN YAPILDI"

Ensarioğlu köy meydanında toplanan vatandaşlara yaptığı açıklamada, 90 yıldır bu ülkede yapılmayan hizmetlerin AK Parti iktidarı ile yapıldığını dile getirdi. Ensarioğlu, "90 yılda çok hükümetler, çok başbakanlar gördük. Bu memlekette 90 yıldır yapılmayanlar son yıllarda yapılmaya başlandı. AK Parti hükümetinin yaptığı hizmetleri saymakla bitiremeyiz. Bu ülkede dinimizi konuşamıyorduk, ama şuan okullarımızda öğrenciler Kur'an-ı Kerim öğrenebiliyor. Başörtülü kardeşlerimiz devlet dairelerine gidebiliyor. Yapılan hizmetleri saymakla bitiremeyiz. En önemlisi de 30 yıldır akan kan durdu. Bir buçuk yıldır elhamdulillah bu bölgede insanımız ölmüyor, kardeş kardeşi öldürmüyor. Kan dökülmüyor. Şimdi herkes daha rahat, daha umutla geleceğe bakıyor. Bunlar için ciddi mücadeleler verdik. Bunlar için sizin sahip olduğunuz bütün hassasiyeti gösterdik. Bu huzurun devamı için sizlerden destek istemeye geldik" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Galip Ensarioğlu Diyarbakır Ak Parti Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title