Haberler

Emlak Zengininin Katil Zanlısı: Cebinden 120 TL Çıktı, Adamı Bedavaya Öldürdük

Güncelleme:

Antaya'da emlak zengini Asım Bayram'ın cinayet zanlılarından M.G., emniyetteki ifadesinde "Amacımız bayıltıp parasını almaktı. Çekici sert vurunca öldü, cebinden 120 TL çıktı. Adamı bedavaya öldürdük" dedi.

Antalya'nın Kepez ilçesindeki ormanlık alanda, cesedi 8 parçaya bölünmüş halde toprağa gömülü bulunan emlak zengini Asım Bayram'ın (82) cinayet zanlıları M.G., M.Ö., M.S. ve Ç.K. ile Bayram'ın dini nikahlı yaşadığı Ferluga K., adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden M.G., ifadesinde, "Amacımız bayıltıp parasını almaktı. Çekici sert vurunca öldü, cebinden 120 TL çıktı. Adamı bedavaya öldürdük" dedi.

Antalya'da oturan Asım Bayram'dan haber alamayan Almanya'daki oğlu Mevlüt Bayram, 22 Ocak'ta İl Emniyet Müdürlüğünü arayarak, kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine araştırma başlatan polis, çok sayıda gayrimenkul sahibi olan Bayram'ın kaybolduğu gün yeni bir ev almak için emlakçıyla buluşmaya gittiğini belirledi. Polis ekipleri, güvenlik kameralarını incelediğinde ise üzerine 600 bin TL olan ve 07 GN 817 plakalı otomobiliyle yola çıkan Asım Bayram'ın Kepez'e bağlı Varsak Mahallesi'ndeki ormanlık alanda görüldüğünü tespit etti. Söz konusu alanda 25 Şubat'ta arama yapıldı, ancak sonuç alınamadı.

CESEDİ 8 PARÇAYA BÖLMÜŞLER

Polis ekipleri, 11 Mart'ta da Döşemealtı ve Kepez ilçelerinde eş zamanlı arama gerçekleştirdi. Döşemealtı Ekşili Göleti'nde dalgıçlar, yaşlı adamın otomobilini ararken, çevrede de dedektör köpekler ile Asım Bayram'ın izi sürüldü. Drone'ların da kullanıldığı arama kapsamında Varsak bölgesindeki ormanlık alanda önceden belirlenen noktalar tarandı. Kadavra köpekleri ile yapılan aramalarda Bayram'ın cesedi, 8 parçaya bölündükten sonra toprağa gömülmüş halde bulundu. Yapılan otopside, Asım Bayram'ın, başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü, cesedinin 8 parçaya ayrılıp, derin dondurucuda şoklandıktan sonra toprağa gömüldüğü belirlendi.

POLİS OPERASYON YAPTI

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri 12 Mart Salı günü yaptıkları operasyonla, cinayet şüphelisi olarak M.G., M.Ö., M.S. ve Ç.K. ile Bayram'ın dini nikahlı yaşadığı Ferluga K.'yi gözaltına aldı. Asım Bayram'ın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından dün oğlu Mevlüt Bayram tarafından teslim alındı. Asım Bayram'ın cenazesi, Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesi Salur Beldesi'nde bugün cuma namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

CEZAEVİNDEN ÇIKTI, ARACI PARÇALAYIP SATTI

Asım Bayram'ın katil zanlıları tarafından parçalanan 07 GN 817 otomobiline ait bazı parçalar da satıldıkları kişilerde ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğüne ait otoparka götürülen parçaların 4 bin 30 liraya satıldığı belirlendi. Polis, parçalanan aracın parçalarını satın aldığı belirlenen C.Y. R.Y., Ö.T., S.B.K. ve Mehmet Durmuş Uslu'yu da gözaltına alındı. Şüphelilerden Uslu'nun, başka suçtan tutuklu bulunduğu cezaevinden 1 gün izinli çıktığı, Asım Bayram'ın aracını alıp parçalara ayırdıktan sonra sattığı belirlendi.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan cinayet zanlıları M.G., M.Ö., M.S. ve Ç.K. ile Bayram'ın dini nikahlı yaşadığı Ferluga K. ve Bayram'a ait araç parçalarını satın alan C.Y. R.Y., Ö.T. ve S.B.K. adliyeye sevk edildi. Mehmet Durmuş Uslu ise işlemlerinin ardından dün çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ferluga K. ise savcılıktaki ifadesinin ardından serbest kaldı.

"BEDAVAYA ÖLDÜRDÜK"

Şüphelilerden M.G., polisteki ifadelerinde, "Amacımız bayıltıp parasını almaktı. Çekici sert vurunca öldü, cebinden 120 TL çıktı. Adamı bedavaya öldürdük" diye konuştu. M.G. ifadesinde ayrıca, Asım Bayram'la 21 Ocak'ta buluştuklarını belirterek, "Birlikte bilardo salonunda çay içtik. Amacımız bayıltıp parasını almaktı. O gün planımızı uygulamaya koymadık. 22 Ocak'ta M.Ö.'nün evine gittik. İçeri girdiğimizde M.Ö., Asım Bayram'ın başına çekiçle vurdu. Amacımız bayıltmaktı, sert vurunca öldü. Biz de cesedi aynı gün evin altındaki depoda parçalara ayırdık. 23 Ocak'ta cesedi gömdüğümüz Varsak bölgesine gidip keşif yaptık. 24 Ocak'ta cesedin parçalarını çöp poşetlerine koyup keşif yaptığımız alana gömdük" dedi.

Şüphelilerden M.G.'nin, 2005 yılında Kemer ilçesi Beldibi Mahallesi'nde Gür İnan Bayramoğlu'nu öldürmekten 10 yıl hapis yattığı ortaya çıktı.

"ANLATTIKLARININ KURBANI OLDU"

Öldürülen Asım Bayram'ın dini nikahlı yaşadığı Ferluga K., adliye çıkışında gazetecilere açıklama yaptı. Bayram ile çok mutlu olduklarını belirten Ferluga K., Asım Bayram'ın 20'ye yakın dairesi ile dükkanları ve bankada parası olduğunu söyleyerek, "Bunu da her yerde anlatırdı. Anlattıklarının kurbanı oldu. Arabada para olduğunu söylemiş. Baksınlar bankadan çektiği paralara. Hiç para çekmezdi bankadan. Öyle bir para, çantası yoktu yanında. Şüphelileri tanımıyordum. Ev almak için onunla buluştu. Suçlular ortaya çıktı. Yanında para taşımıyordu. 150 liradan fazla para taşımazdı. Kimseye para da vermezdi. Benim de günahıma girdiler. Ben kimseye bir şey yapmadım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500

Yorumlar (19)

xyz:

82 yaşındaki bir insanı öldürüp, 8 parçaya bölen bu ''canilerin'' yüzlerini neden flulaştırıp gizliyorsunuz? Açıkça gösterin ki herkes ne mal olduklarını görsün.

46
0
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YIldız:

Bedavaya öldürmediniz. Karşılığında ödül olarak sonsuz cehennem ve ömrünüzün geri kalan kısmını hapiste geçirme hakkı kazandınız.

22
1
yanıtYanıtla
fevzi:

Bu adam şimdi kader mahkumu olacak, sonra bir süre yatınca çıkacak ardından eski hükümlü kadrosuyla kamuya atanacak diye korkuyorum.

16
2
yanıtYanıtla
asd:

şimdi bu adamlara mahkemede takım elbise giydi diye avukatları iyi hal indirimi de ister.

15
0
yanıtYanıtla
HERKES EDERİ KADAR:

Katillerin yüzünü açın Polislerin yüzünü kapatın. . . . . .

14
0
yanıtYanıtla
;,:

eğer suçsuzsa dilerim o para dolu çantayı azeri kadın almıştır. hakkı; cinayetle bile suçlandı. beden dili garip bir kadın. korkudan bilememekten gerekli tepkiyi göstermemiş olabilir kapısı çalındığı o gün. burada yaşamak istemesinin sebebi de devletin sağladığı bazı imkanlar. yaşlılık aylığı sağlık sigortası gibi.

2
9
yanıtYanıtla
tırcı osman:

bu adamları çok tutdum abi, dizilerde filimlerde böyle adamlara çok ihtiyaç var abi, ifadelerini alın sonra salın, seri katil haberi yok mu abi

1
10
yanıtYanıtla
MALSIN:

KES LA MAL

yanıt0
yanıt0
;,:

para bulsalar kaçacaklarmış. son günlerde herkesten borç istemişler. gömüldüğü yeri bulan onları tuzağa düşürüp büfeye çağıran da izleyici.

10
0
yanıtYanıtla
DÜŞÜNÜR:

CEPLERİNDEN YÜZ YİRMİ TL ÇIKMIİŞ 1 TRİLYON PARAYI CEPLERİNDE TAŞIYACAK DEGİLLER YA PARAYI BİR YERE GÖMMÜŞLERDİR CEZAEVİNDEN ÇIKINCA YİYECEKLERDİR. .

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title