Haberler

Ekonomi Camiasından Yetkin'e Destek

Güncelleme:

Adaylık öncesine kadar başkanı olduğu MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi'nin davetine icabet eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahman Yetkin'e, iş konseyleri ve esnaftan destek geldi.

Yetkin'in Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şanlıurfa Şubesi'nin davetinde; 22. ve 23. dönem Milletvekili Müfit Yetkin, MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Çalışkan, Ticaret Odası Başkanı Sabri Ertekin, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, TÜMSİAD Başkanı Mehmet Sadık Sade, ŞUTİM Başkanı Faruk Akbaş, ASKON Şanlıurfa Başkanı Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay, BedihSatoglu, Cüneyd Altıparmak, Metin Kürkçüoğlu, Nihat Taş ve MÜSİAD üyeleri hazır bulundular. Gündüz, Büyükyol esnafını ziyaret ederek AK Partiye destek isteyen AK Parti Adayı Yetkin, akşamleyin de MÜSİAD'ın davetine katıldı. AK Parti Adayı Abdurrahman Yetkin'e destek maksatlı bir araya geldiklerini belirten MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Çalışkan, orada bulunan ve destek olduklarını dile getiren STK, oda, dernek ve esnaf temsilcilerini tek tek tanıtarak, davete icabet eden ve destek veren herkese teşekkür etti.

YETKİN: BU SEÇİMİN OLUMLU YANSIMALARI OLACAKTIR
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahman Yetkin, kısaca adaylığına kadar ne gibi hizmetler yaptığını anlatarak, "Siyasi hayatım, 2001 yılında abimle birlikte Şanlıurfa AK Parti Kurucu İl Başkan Yardımcısı olarak başladı. 2004 – 2009 yılları arasında AK Parti Belediye Meclis Üyeliği ve Meclis Başkan Vekilliği yaptım. 2006 – 2009 yılları arasında Kent Konseyi Başkanlığı yaptım. 2010 yılında MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanlığına seçildim. 5 yıl boyunca sürdürdüğüm bu görevimden, 26. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adaylığı sürecinde ayrıldım ve aday gösterildim. Allah'ın izni, hemşerilerimizin de desteğiyle kazanırsam inşallah bu görevi de başarıyla yürütmeye gayret edeceğim" diyerek adaylık sürecinde yaptığı seçim çalışmalarında vatandaşların 7 Haziran seçimleri sonrası çekilen sıkıntılardan şikayetçi olduklarını gördüğünü, bu seçimin hem Urfa'ya, hem Türkiye'ye çok olumlu yansıyacağını, AK Partinin tek başına iktidar olacağına inandığını söyledi. Gecenin sonunda, AK Parti Milletvekili Adayı Abdurrahman Yetkin'e, gecenin anısına plaket verildi. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mehmet Çalışkan Sabri Ertekin Mehmet Kaya Ak Parti Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title