Haberler

EDMER Anadolu'da Etik Çıkartmasına Başladı

Güncelleme:

Etik Değerler Merkezi Derneği, etik farkındalığını Anadolu illerine yaymaya başladı.

29 Mayıs 2013 tarihinde İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde düzenlenen etik konulu panelde EDMER Malatya Etik Gönüllüleri Topluluğu'nun kuruluşu duyuruldu.

Türkiye'de etik bilincinin oluşturulmasını ve geliştirilmesini sağlamak, gençlerin etik ve iş ahlakı konularındaki vizyonunu artırmak amacıyla kurulan Etik Değerler Merkezi (EDMER), Derneğin faaliyetlerini Anadolu illerine yayma kararı aldı.

Bu doğrultuda ilk olarak Malatya Etik Gönüllüleri Topluluğu'nu kuran EDMER Kurucu Genel Başkanı Bülent Şenver, şu açıklamayı yaptı: "Türkiye'de etik konusunu iyileştirmek için uğraşmak, göle maya çalmak gibi bir şey. Başarılı olmak için tek yol var. Milyonlarca insanın aynı göle etik mayası çalmasını sağlamalıyız. İşte bu düşünceyle EDMER'in faaliyetlerini Anadolu illerine yayma kararı aldık. Her ilimiz için bir Etik Gönüllüleri Topluluğu oluşturmayı hedefliyoruz. Türkiye'nin ilk Etik Gönüllüleri Topluluğunu'nu Malatya'da kurduk. Topluluğun liderliğini İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde görevli Orhan Sezgin Selçuk yapacak. Malatyalı gençlerimizin topluluğa katılmalarını bekliyoruz. Daha iyi bir Türkiye yaratmak için, iş ahlakını önemseyen ve etik değerlere sahip çıkan genç liderlere ihtiyacımız var."

Bugüne kadar "Gençlerin Gözüyle Etik" araştırma çalışması, ETİKA 2012 "Türkiye Etik Ödülleri", Üniversite "Etik Sohbetleri" gibi çalışmalara imza atan EDMER, Malatya Etik Gönüllüleri Topluluğu'nun ardından Anadolu'nun diğer illerinde de benzer topluluklar kuracak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

turgut özal türkiye malatya Güncel

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title