Haberler

Edirne'de Uluslararası Veteran Basketbol Turnuvası Başladı

Güncelleme:

Edirne'de düzenlenen Uluslararası Veteran Basketbol Turnuvası başladı. Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan'dan 32 takımın katıldığı organizasyonun müsabakaları Mimar Sinan Spor Salonu ve Edirne Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. Turnuva koordinatörü Cüneyt Levent, Edirne'nin geniş katılımlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptığını belirtti.

Edirne'de düzenlenen Uluslararası Veteran Basketbol Turnuvası başladı.

Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan'dan 32 takımın katıldığı organizasyonun müsabakaları Mimar Sinan Spor Salonu ve Edirne Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor.

Turnuva koordinatörü Cüneyt Levent, gazetecilere yaptığı açıklamada Edirne'nin geniş katılımlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptığını söyledi.

Turnuvaya 24 erkek 8 kadın takımının katıldığını belirten Levent, "Her sene farklı illerde yapılan turnuvayı bu yıl Edirne'de yapıyoruz. Bulgaristan ve Yunanistan'dan katılan takımlarımız var. Eğlenceli ve güzel bir turnuva olmasını diliyorum. Gelecek yıllarda da bu etkinliği sürdüreceğiz. Tüm basketbol severleri Edirne'ye davet ediyoruz." dedi.

Turnuva pazar günü oynanacak final müsabakalarıyla sona erecek.

Kaynak: AA / Güncel

Mimar Sinan Bulgaristan Yunanistan Basketbol Türkiye Edirne Spor Turnuva Uluslararası Basketbol Spor Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title