Haberler

DOB, Fındıkkıran Balesini Çocuklara Özel Sahneledi

Güncelleme:

Devlet Opera Balesi (DOB), Fındıkkıran balesini ilk kez sadece çocuklara özel sahneledi. Yüzlerce çocuk, bale izlemenin ve Fındıkkıran'ın renkli dünyasına adım atmanın mutluluğunu yaşadı.

Devlet Opera Balesi (DOB), "Fındıkkıran" balesini ilk kez sadece çocuklara özel sahneledi.

DOB'dan yapılan açıklamaya göre, Atatürk Kültür Merkezi'ndeki temsili izleme fırsatı bulan yüzlerce çocuk, hem bale izlemenin hem de yaşıtlarının sahne aldığı Fındıkkıran'ın renkli dünyasına adım atmanın verdiği mutluluğu yaşadı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DOB Genel Sanat Yönetmeni Tan Sağtürk, bale sanatını çocuklara ve gençlere tanıtmak ve sevdirmek amacıyla yürütülen bu tür etkinliklerin önemine değinerek, "Bale sanatı çocukların hayal gücünü ve estetik duygusunu geliştiriyor. Devlet Opera ve Balesi olarak Türkiye genelinde sanatın farklı dallarını toplumun her kesime olduğu gibi çocuklara ve gençlere de tanıtarak, kültürel zenginliklerimizi gelecek nesillere aktarmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Çocuk

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title