Haberler

DEPREMZEDE ÇOCUKLARA KUMBARA İÇİNDE BAYRAM HARÇLIĞI, ŞEKER VE OYUNCAK GÖTÜRDÜLER

Güncelleme:

ERZURUM merkez Palandöken ilçesindeki Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mobilya ve iç mekan tasarımı öğretmen ve öğrencileri 'bayram harçlığım, harçlığın olsun' diyerek yaptıkları 350 kumbaraya koydukları harçlık, şeker ve oyuncakları Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesindeki...

ERZURUM merkez Palandöken ilçesindeki Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mobilya ve iç mekan tasarımı öğretmen ve öğrencileri 'bayram harçlığım, harçlığın olsun' diyerek yaptıkları 350 kumbaraya koydukları harçlık, şeker ve oyuncakları Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesindeki depremzede çocuklara dağıttı.

Kahmaranmaraş merkezli depremlerin ardından atölyelerinde soba yapararak vatandaşlara destek olan Palandöken ilçesindeki Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Ramazan Bayramı'nda çocukları sevindirmek için harekete geçti. Mobilya ve iç mekan tasarımı bölümü alan şefi Selçuk Dağdelen, 2 öğretmen ve 15 öğrenci, 'bayram harçlığım, harçlığın olsun' diyerek ahşap kumbara yaptı. Ahşap malzemeden çeşitli oyuncaklar üreten öğretmen ve öğrenciler bayram harçlıklarını tek tek kumbaralara attı. Öğretmen ve öğrenciler, depremzede çocuklar için bayram şekeri ve ahşap oyuncaklar da hazırladı. Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Öztürk Bastem, müdür yardımcısı Yahya Doğan, mobilya ve iç tasarım bölümü alan şefi Selçuk Dağdelen, öğrencilerin kutulara doldurdukları bayram şekerleri, oyuncak ve kumbaraları depremin vurduğu Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine götürdü.

Palandöken Kaymakamlığı'nın koordinasyon görevi üslendiği Gölbaşı ilçesinde milli eğitim müdürlüğünün destekleriyle 350 çocuğa bayram şekeri, kumbara ve harçlıktan oluşan hediyeleri verildi.

Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Öztürk Bastem, öğretmen ve öğrencilerin anlamlı bir çalışma yaptıklarını belirterek, depremzede çocukların yüzlerini güldürmeyi amaçladıklarını söyledi.

Hem burdaki öğrencilere sosyal sorumluluk kazandırmak amacıyla çalışmayı yaptıklarını ifade eden mobilye ve iç mekan tasarımı bölümü alan şefi Selçuk Dağdelen, "Öğretmen ve öğrencilerimizin tasarladıkları kumbaralara 'bayram harçlığım, harçlığın olsun' diyerek bayram harçlıklarını koydu. Bayram şekerleri ve ahşap oyuncaklarla depremzede çocuklarımıza bin nebze de olsa bayram sevinci yaşatmak istedik" dedi.(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kazım Karabekir Anadolu Lisesi Adıyaman Gölbaşı Gölbaşı Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

Bakmadan Geçme

Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor?
Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title