Haberler

Deprem Telefonları Kilitledi

Güncelleme:

Marmara ve Ege'yi sallayan deprem sonrası Türkiye'de telefonlar kilitlendi.

Yunanistan'da meydana gelen ve İstanbul'da ve Türkiye'nin birçok şehrinde hissedilen 7.2 deprem Türkiye'de telefonları da kilitledi. Yakınlarına ulaşmak isteyenler cep telefonlarından arama yapamadı.

ŞEBEKELER ÇÖKTÜ

Deprem sonrası kullanıcılar telefonlarına sarılıp yakınlarını aramaya başlayınca yaşanan yoğunluk nedeniyle şebeke çöktü. TSİ 12.53 itibariyle hatlarda kopukluk sürerken, internet erişimi de şebeke sorunundan olumsuz yönde etkilendi. Sabit hatlarda ise herhangi bir sorun yaşanmadı.

İlgili Haberler

BTK BAŞKANI ACARER: 30 DAKİKAYA NORMALE DÖNER

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Tayfun Acarer’den deprem sonrası kilitlenen cep telefonu hatlarıyla ilgili bir açıklama geldi. Hürriyet'ten Ahmet Can'a konuşan Acarer, şu anda kapasitenin çok üzerine çıkıldığını ifade ederek, “Böyle durumlarda herkes telefon etmeye çalışıyor ve kapasitenin çok üzerine çıkılıyor. Bunu normal karşılıyorum. Aldığım bilgilere göre şu anda bütün iletişim operatörleri teyakkuza geçtiler. Tahminlerime göre 15 ile 30 dakika arasında iletişim normale dönecek” şeklinde konuştu. Acarer ayrıca bu tip durumlar için her zaman önlem almaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

KANDİLLİ 6.5 OLARAK AÇIKLADI

Marmara, Akdeniz ve Ege'de meydana gelen deprem korkuttu.  Kandilli Rasathanesi merkez üssü Gökçeada'nın batısı olan depremin büyüklüğünü önce 6.7 olarak duyurdu ancak daha sonra 6.5 olarak yeniledi. Merkez üssü Amerikan Jeolojik Araştırma Kurumu (USGS) Türkiye'de de hissedilen depremin büyüklüğünün 7.2 olduğunu duyurdu.

AFAD, 6.5 OLARAK DUYURDU

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Ege Denizi açıklarında saat 12.25'te meydana gelen depremin büyüklüğü 6,5 olarak ölçüldü.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Tayfun Acarer Yunanistan Marmara Türkiye Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (28)

alo:

17 ağustos depreminde hadi altyapı felan yoktu peki senelerdir bu kadar altyapı reklamı hikaye mi yani bu devirde kimseye ulaşamıyorum.

85
1
yanıtYanıtla
Alper demirtaşalperdemirtas12@hotmail.com:

Televizyonlarda reklam yapmakla olmuyor bu iş en acil anlarda sevdiklerimize ulaşamayacaksak eğer , yaptığınız tüm göz boyayan tarifelerinizi alın size lazım olur , biraz insancıl olup artık ceplerinizi doldurmak yerine hizmet verin tüm operatörler acınacak haldesiniz yazık....

71
2
yanıtYanıtla
HayırlısıMustafa:

Deprem olmadan önce ateist:%30 deprem olduktan sonra:%3.5 :))

10
9
yanıtYanıtla
EMRE KOÇERemree@mynte.com:

DEMEKKİ 3.5 ATTMISKİ YUZE 3.5 DÜSMÜS :))

yanıt0
yanıt0
uğur karakaya:

ulan ben böyle operatörlern deprem cok cıddı degıli pekı ya daha cıddı olsaydı hıc kısmeye ulasamadık allah korusun mahvolmuştuk.

13
0
yanıtYanıtla
IRÇILIĞIN SONU:

ALLAH IRKÇILIK YAPANLARA BÖYLE BİR ŞEKİLDE CEZALANDIRDI

6
6
yanıtYanıtla
EBRU FİĞAN:

ölsek kalsak kimsenin kimseden haberi olmayacak

11
1
yanıtYanıtla
sahmetsahmet@gmail.com:

Haberi olunca ne olacak? hic dusundunmu :)

yanıt0
yanıt0
mahmut tunca:

tüm oparatörlerin ben.

10
1
yanıtYanıtla
Cengaver:

Atalarimizda deprem oldugunda Tanrinin kizdigini zannedermis, buradaki bazi kisiler hala atalarimizdan sonra evrimlesemedimi ne? :) Atalarimiz derken primatlardan bahsediyorum simdi onuda anlamazsiniz nemelazim

3
7
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title