Haberler

Deprem Sonrası Ev ve Camide Hasar Oluştu

Güncelleme:

Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde deprem sonrası Ahmet Özerli'ye ait evde kaya düşmesi sonucu ağır hasar oluştu. Ayrıca Adana'nın Kozan ilçesindeki Kırksu Camii'nin duvarları çatladı ve cami ibadete kapatıldı.

KAYA DÜŞEN EVDE AFAD İNCELEMESİ

Osmaniye'nin Sumbas ilçesi Gafarlı köyünde deprem sırasında mutfak bölümüne kaya parçası düşen Ahmet Özerli'ye ait evde ağır hasar oluştu. Evde AFAD ekipleri tarafından hasar tespit çalışması yapıldı. Ahmet Özerli, sarsıntıyla birlikte dışarı çıktıklarını, kaya düştüğünde evde kimsenin bulunmamasının büyük şans olduğunu belirterek, "Canımıza bir şey olmadı, mal yeniden yapılır" dedi.

CAMİ HASAR GÖRDÜ

Adana'nın Kozan ilçesinde de ekipler, hasar tespit çalışması yaptı. Gedikli Mahallesi'ndeki Kırksu Camii'nin duvarları çatladı. Ağır hasar alan cami ibadete kapatıldı. Depremde Göller Yaylası yolunda da çatlaklar oluştu. Kabaktepe Mahallesi'nde bir evin içine kaya düştü. Kimsenin olmadığı evde ağır hasar meydana geldi.

Efendi ERKAYIRAN-Ali GÖKDAL/KADİRLİ(Osmaniye), KOZAN (Adana),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Deprem Sumbas Adana Kozan Cami Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title