Haberler

Denizli'de Silahlı ve Bıçaklı Kavga: Bir Ölü, İki Yaralı

Denizli'de Silahlı ve Bıçaklı Kavga: Bir Ölü, İki Yaralı
Güncelleme:

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, iki grup arasındaki küfürleşme sonrasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 25 yaşındaki Mehmet Demirkaya hayatını kaybetti. Olayda 2 kişi de yaralandı. Soruşturma kapsamında 5 şüpheli gözaltına alındı.

DENİZLİ'de iki grup arasında çıkan Mehmet Demirkaya'nın (25) öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı ve bıçaklı kavgaya ilişkin soruşturmada 5 şüpheli gözaltına alındı. Olayın 2 arkadaş arasında geçmişe dayalı küfürleşme sonucu çıktığı öğrenildi.

Olay, saat 03.00 sıralarında Pamukkale ilçesinde Kınıklı Mahallesi Hüseyin Yılmaz Caddesi'nde meydana geldi. Tadilat nedeniyle kapalı olan restoranda arkadaşlarıyla oturan Mehmet Demirkaya ile yanlarına gelen kişiler henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle taraflar birbirine tabancalarla ateş edip, bıçakla saldırdı. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlıkçılar, restoranda sırtından vurulan Mehmet Demirkaya'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Bıçakla yaralanan Devran S. ile Mehmet A., ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, soruşturma kapsamında olaya karışan yaralı 2 kişi dahil toplam 5 kişiyi gözaltına aldı, ruhsatsız 3 ayrı tabanca ve bıçak ele geçirildi. Araştırmada, ölen Mehmet Demirkaya ile Devran S.'nin geçmişe dayalı küfürleşme nedeniyle aralarında husumet olduğu ve olayın da bu yüzden yaşandığı öğrenildi. Gözaltına alınan Devran S. ile B.G., Y.B., O.A. ve M.A.'nın sorguları sürerken, olayla ilgili soruşturma da devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Demirkaya Soruşturma Yaralanma Pamukkale Politika Güvenlik Cinayet 3-sayfa Denizli Güncel Kavga Suç

Cansız bedeni 19 gün sonra bulunan Narin'in kopuk bacağının sırrı çözüldü

Narin'in kopuk bacağının sırrı çözüldü

İsrail vahşete doymuyor! Öldürdükleri Filistinlinin cesedini tekmeleyerek çatıdan attılar

Öldürdükleri sivili tekmeleyerek çatıdan aşağı attılar

Hizbullah'a yönelik siber saldırının altından CEO Cristiana çıktı

MOSSAD hazırladı, Cristiana adım adım uyguladı

Salı gününden itibaren benzine 1 lira 40 kuruş zam geliyor

Akaryakıta okkalı zam geliyor! Tabeladaki rakam keyifleri epey kaçıracak

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });