Haberler

Denizli'de Kobani Protestosunda Polise Taşlı Saldırı

Denizli'de, Suriye'nin Kobani kentine IŞİD'in yaptığı saldırıları protesto etmek isteyen bir grup, yürümelerine izin vermeyen polise taşlarla saldırdı.

Denizli'de, Suriye'nin Kobani kentine IŞİD'in yaptığı saldırıları protesto etmek isteyen bir grup, yürümelerine izin vermeyen polise taşlarla saldırdı. Başına taş isabete eden İl Emniyet Müdür Yardımcısı 45 yaşındami Mehmet Gülsezer ile 4 kişi yaralandı.

Denizli'nin Esentepe Mahallesi'nde toplanan yaklaşık 200 kişilik grup, IŞİD'in Kobani'ye saldırılarını protesto etmek için 29 Ekim Bulvarı'ndan Delikliçınar Meydanı'na yürüyüşe geçti. Terör örgütü PKK ve Abdullah Öcalan lehine sloganlar atarak yürüyüşe geçen grubu polis, Özay Gönlüm Meydanı'nda durdurdu, yürüyüşü saonlandırmalarını istedi. Polisin bu uyarısına aldırış etmeyen grup, yürümekte ısrarcı olup, polise ve TOMA'lara taşlı saldırıda bulundu. Bazı eylemciler taş atanları engellemeye çalışsa da başarılı olamadı. Polis, gruba TOMA'yla su sıkarak müdahale etti.

Bu sırada atılan taşlarla, kaldırımda yürüyen vatandaşlardan Abdülkadir Salmaz (65), Akif Kudak (32), Hasan Yavuz (21), Mustafa Tarhan (36) ile İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Gülsezer başlarından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Baygınlık geçiren Salmaz, ambulansla kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi'nde, diğerleri Özel Tekden Hastanesi'nde tedaviye alındı. Salmaz'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Başına isabet eden taş nedeniyle alnı açılan polis müdürürü Sezer'in ise durumunu iyi olduğu, Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Yaralıların hastaneye sevki ardından Çevik Kuvvet ekipleri, TOMA'larla birlikte eylemcileri dağtırken, sokak aralarında kovalamacalar yaşandı. Eylemciler, park halindeki bazı araçlara da taş atarak zarar verdi. Polis bu kez biber gazı kullandı. Biber gazından etkilenen çevredeki bir vatandaş da Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaylarla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

29 Ekim Denizli Kobani Suriye

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500

Yorumlar (2)

tankçı:

bu köpekler denizlide hortladı. . . biber gazıyla bu iş olmaz gerekeni yapmak lazım

22
1
yanıtYanıtla
ali uz:

serefsizler denizliyide karıstırmaya calısıyor

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title