Haberler

Denizli'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni

Güncelleme:

Denizli'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7'nci yıldönümünde yapılan anma törenine binlerce vatandaş katıldı. Törende şehitler için saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu ve mehter takımının marşları dinlendi. Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Tasavvuf Musiki Konseri ve sinevizyon gösterileri de gerçekleştirildi. Törenin sonunda ise tüm camilerden selalar okundu.

DENİZLİ'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7'nci yıldönümünde vatandaşlar meydanlara akın etti. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı anmada şehitler için saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, vatandaşlar mehter takımının marşlarını dinledi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, Denizli'de Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda düzenlenen törenle yapıldı. Törene Denizli Vali Vekili Mehmet Okur, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök, 11. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Ercan Dabi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Veysel Yanık, ilçe kaymakam ve belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Tasavvuf Musiki Konseri ile başlayan programda türküler seslendirildi. Meydana kurulan dev ekrandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halka sesleniş konuşması hep birlikte izlendi. Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının gösterisi ile devam eden gecede, 15 Temmuz 2016'da yaşananların anlatıldığı sinevizyon gösterileri yayınlandı.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ OLDUĞU SÜRECE BİZİ HİÇBİR ŞEY YIKAMAZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı konuşmada, 7 yıl önceki aynı heyecan ve ruhla 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'na akın eden vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Osman Zolan, Bayrağımıza, vatanımıza, ezanımıza sahip çıktığınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki sizlerle birlikteyiz. Sizin gibi güzel insanların olduğu böyle bir milletin emrinde, başkanlık görevi yapmaktan gurur duyuyorum. Denizlimizin kurtuluş günü yoktur. Ecdadımız burayı vatan yaptıktan sonra buraya düşman postalı değmemiştir. Böyle bir şehirdir Denizli. Biz bir olduğumuz sürece düşmana geçit vermeyiz. 15 Temmuz'da hedef, ülkemizi paramparça ederek, iç savaş çıkartıp, bayrağımızı yok etmekti. 98 yıl sonra aynı Denizli sancağına tekrar ihtiyaç duyuldu, meydanlara çıktı. Hamdolsun Allah'ıma, düşmanı bertaraf ettik. Birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece bizi hiçbir şey yıkamaz. Bizim başka bir derdimiz yok, biz sadece ve sadece bu şehre hizmet ettik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu ülkeyi nereden aldı, nereye getirdi, hepimiz şahidiz. dedi.

SELALAR OKUNDU

15 Temmuz 2016'da şehit olanlar için Kuran-ı Kerim tilavetinin okunup, duaların edildiği programda saat 00.13'de tüm Türkiye'de olduğu gibi Denizli'deki tüm camilerden de selalar okundu. Denizlililer geç saatlere kadar 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutmayı sürdürdü. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Demokrasi 15 Temmuz Denizli Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

title