Haberler

Demirci ilçesine bağlı Demirciköy mahallesinde aşırı yağış nedeniyle köyün içerisinden geçen dere taştı

Güncelleme:

Can kaybının yaşanmadığı su taşkınına Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri hemen müdahale ederek olası zararların önüne geçti. Ekipler mahallede teyakkuzda.

Akşam saatlerinde Demirci ilçesinde etkili olan aşırı yağış nedeniyle, Demirciköy mahallesinin içinden geçen dere yatağında taşkın meydana geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, dere yatağı üzerine kurulan mahallede yaşanan taşkın ve su baskınlarına anında müdahale ederek dere yataklarındaki su akışını ve yolları güvenli hale getirdi. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, mahalle içindeki sokaklarda iş makineleri ile yolları açtı.

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri sel sularından kaynaklı kopan içme suyu hatlarına müdahale ederek tamiratlarını gerçekleştirdi. MASKİ Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri ise tıkanan menfezleri açtı. Büyükşehir Belediyesi Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdürü ve MASKİ İlçe Şefi Gökhan Demir ekipler ile birlikte mahalledeki çalışmalara eşlik ederek, muhtar ve vatandaşlara Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün geçmiş olsun dileklerini iletti. Ayrıca Büyükşehir ve MASKİ ekipleri mahallede herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmaması adına teyakkuzda.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Demirci

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title