Haberler

Değirmenaltı Mahallesi'nden Eğitime Destek

Güncelleme:

Süleymanpaşa Belediyesi'nin başlattığı "Apartmanlarımız Okutuyor, Süleymanpaşa 'nın Filizleri Yetişiyor" projesi büyümeye devam ediyor.

Üç mahallede pilot uygulama olarak başlatılan "Apartmanlarımız Okutuyor, Süleymanpaşa 'nın Filizleri Yetişiyor" projesini Süleymanpaşalılar sahiplendi. Süleymanpaşada ikamet eden ve maddi imkanları yetersiz olan üniversite öğrencileri için başlatılan kampanyaya destek çığ gibi büyüyor. Apartmanların yanı sıra işyerleri ve kamu kurumlarının da destek verdiği kampanyaya destek bu kez bir kız yurdundan geldi.

Değirmenaltı Mahallesi'ndeki Yağcıoğlu Apart Kız Yurdu'ndan gelen destek üzerine Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan plaketi asmak üzere Değirmenaltı Muhtarı Hüseyin Güneş ile birlikte kız yurduna giden Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, eğitime verdiği destekten dolayı İlker Yağcıoğlu'na teşekkür etti. Apart kız yurdu kapısına plaketi asan Güral, "Projemiz gün geçtikçe büyüyor. Süleymanpaşalılar duyarlılıklarını bir kez daha ispatlayarak projeye destek oldular. Bu projenin sadece apartmanlarla kalmayıp, kurumlara ve iş yerlerine yansıması da beni ayrıca onurlandırdı. Başlattığımız bu projeyi Süleymanmapaşalılar devraldı. Mutlu bir aile olma yolunda ilerleyen kentimin duyarlı vatandaşlarıyla gurur duyuyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İlker Yağcıoğlu Gülferah Güral Süleymanpaşa

Narin cinayetinde iddianame tamamlandı! İşte anne, amca ve ağabey için istenen ceza

İşte anne, amca ve ağabey için istenen ceza

İddianamede çarpıcı detaylar! Ağabey, cezaevinden arayıp kardeşine talimatı vermiş

Ağabey, cezaevinden arayıp kardeşine talimatı vermiş

Sinvar'ın ölümünün ardından Hamas'tan dikkat çeken karar: Yeni bir lider atanmayacak

Hamas'tan dikkat çeken karar: Yeni bir lider atanmayacak

Bebek katili Yenidoğan çetesini çökerten savcıdan mesaj: Aynı yolda devam

Yenidoğan çetesini çökerten savcıdan dikkat çeken mesaj

title