Haberler

Erdoğan, Zelenski ile Türkevi'nde Görüştü

Erdoğan, Zelenski ile Türkevi'nde Görüştü
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu vesilesiyle bulunduğu New York'ta Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile Türkevi'nde bir araya geldi. Görüşmenin amacı, ikili temasları çerçevesinde iki ülke arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve güncel gelişmeleri ele almak olarak belirtildi.

(ANKARA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan New York'ta ikili temasları kapsamında Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile Türkevi'nde görüştü.

Cumhurbaşkanlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu dolayısıyla bulunduğu Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) New York şehrindeki Türkevi'nde ikili temasları kapsamında Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile Türkevi'nde bir araya geldiği bildirildi.

Görüşmeye ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

"Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu nedeniyle Amerika Birleşik Devletleri'nin New York şehrinde bulunan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ikili temasları kapsamında Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile Türkevi'nde bir araya geldi."

Kaynak: ANKA / Güncel

Uluslararası İlişkiler Recep Tayyip Erdoğan Dış Politika Politika New York Türkevi Ukrayna Güncel

İsrail durmuyor, bu kez Suriye'ye saldırdı

Tansiyon düşmüyor! İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı

Sinan Ateş davasında karar açıklandı! İşte verilen cezalar

Sinan Ateş davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar

Dilan Polat, yeni şarkı çıkardı: Biz yeni gelmedik, geri geldik

Dilan Polat yeni şarkısını çıkardı! Sözleri de bir hayli iddialı

İsrail'den bir tehdit daha: Orta Doğu'da herhangi bir yeri vurabiliriz

Yine tehdit ettiler: Orta Doğu'da herhangi bir yeri vurabiliriz

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title