Haberler

Çorum'da Silahlı Kavga : 1 Ölü

Çorum'da iki aile arasındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı.

Çorum'da iki aile arasındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Kavga sırasında Kadir Baş, tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay Merkeze bağlı Yakuparpa Köyünde meydana geldi. İsviçre'den işçi emeklisi 59 yaşındaki Kadir Baş ve eşi 60 yaşındaki Rafiye Baş, köye yakın mesafede bulunan bahçelerine ağaç budamak için gitti. Uzun süredir bahçe sınırı yüzünden aralarında husumet bulunan 61 yaşındaki Memiş Kır ile oğulları 20 yaşındaki Hasan Kır ve 22 yaşındaki Arif Kır ile bahçe sınırına elma fidesi dikme yüzünden tartışma başladı.

Tartışma kısa sürede büyüdü. Hasan Kır ile Kadir Baş, tabancalarına davranarak birbirlerine ateş etti. İlk ateş sırasında Kadir Baş vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Ambulansla Çorum Devlet Hastanesi'ne götürülürken yolda hayatını kaybetti.

Memiş Kır ile 2 oğlu da jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Kadir Baş'ın cenazesi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Çorum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title