Haberler

Cizre şehidimizin kanı yerde kalmadı! Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde toplam 43 terörist etkisiz hale getirildi

Güncelleme:

PKK/YPG terör örgütünün dün Şırnak'ın Cizre ilçesinde hudut karakoluna düzenlediği saldırıda bir askerimiz şehit olmuş ve El Bab'da ise en az 9 sivil teröristlerce katledilmişti. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre terör örgütünden kanlı saldırıların hesabı fazlasıyla soruldu. Düzenlenen operasyonlarda Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde toplam 43 terörist etkisiz hale getirildi.

Şırnak'ın Silopi ile Cizre ilçeleri arasında bulunan 1'inci Hudut Tabur Komutanlığı'na bağlı Yakacık Hudut Karakolu'na dün saat 14.15 sıralarında PKK'lı teröristlerce havanla saldırı düzenlenmişti. Saldırıda ağır yaralanan Eskişehirli Piyade Er Tarık Tarcan, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olmuştu. Teröristlerin hain saldırılarında El Bab'da da en az 9 sivil hayatını kaybetmişti.

"CİZRE ŞEHİDİMİZ İÇİN CEZALANDIRMA ATIŞLARI YAPILDI"

Şırnak'ta askerimizin şehit olmasının ardından, terör örgütü PKK'ya operasyon düzenlendi. Operasyona ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "El Bab'da en az 9 sivili katleden terör örgütü PKK/ Ypg'den misliyle hesap soruldu! El Bab, Dadat, Cibrin ve Tall Malid bölgelerindeki üs bölgelerimize taciz ateşi açan teröristlere Cizre şehidimiz için cezalandırma atışları yapıldı ve en az 34 terörist etkisiz hâle getirildi.

TOPLAM 43 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞ OLDU

Böylece Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde toplam 43 terörist etkisiz hâle getirilmiş oldu. Terör örgütü PKK/YPG'nin huzur ve güven ortamını bozma hayallerini boşa çıkarmaya devam edeceğiz! Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız!" ifadeleri yer aldı.

Cizre şehidimizin kanı yerde kalmadı! Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde toplam 43 terörist etkisiz hale getirildi

Cizre şehidimizin kanı yerde kalmadı! Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde toplam 43 terörist etkisiz hale getirildi

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Milli Savunma Bakanlığı Şırnak Cizre YPG PKK Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title