Haberler

Çin'de çıkan hortum ortalığı savaş alanına çevirdi: 5 ölü, 33 yaralı

Güncelleme:

Çin'in Guangzhou kentinde hortum ve dolu yağışı etkili oldu. Hortumun hasara yol açtığı bölgelerde enkaz parçaları savrulurken ortalık savaş alanına döndü. Bölgeden gelen görüntülerde havanın karardığı, hortumun önüne kattığı her şeyi uçurduğu görüldü. Felakette şu ana kadar 5 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.

Çin'in Guangzhou kentinde etkili olan hortum ve dolu yağışı hayatı durma noktasına getirdi. Hortumun önüne kattığı her şeyi uçurduğu görüldü. Şu ana kadar 5 kişi yaşamını yitirirken, 33 kişi de yaralandı.

Çin'in Guangdong eyaletine bağlı Guangzhou kentini dolu ve hortum vurdu. Hortum ve dolu nedeniyle bölgede hayat durma noktasına geldi.

HORTUM, ORTALIĞI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİ

Sosyal medyada paylaşılan videolarda, hortumun hasara yol açtığı bölgelerde enkaz parçalarını savurduğu, ortalığın savaş alanına döndüğü görüldü. Bölgeden gelen görüntülerde insanların hortum nedeniyle yaşadığı panik yer aldı.

5 KİŞİ ÖLDÜ, 33 KİŞİ YARALANDI

Yetkililer, hortum sebebiyle 5 kişinin öldüğünü, 33 kişinin de yaralandığını belirtti. Baiyun'da 141 fabrika hasar görürken bölgeye çok sayıda itfaiye ve arama kurtarma ekibi sevk edildi.

ŞİDDETLİ FIRTINA DEVAM EDECEK

Çin Meteoroloji İdaresi, şiddetli fırtınanın etkisini sürdüreceğini belirterek halka uyarıda bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Guangzhou Fırtına Çin Doğal Afetler Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Murat Celik:

Kıyamet yakın artık

11
7
yanıtYanıtla
MM İİ:

saçma haber değeri olmayan başlık görüntü bundan daha fazla şiddetli hortumlar görüldü iki dene uçuşan şeyin kattı

6
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title