Haberler

"CHRO Summit 2018" Dün Akşam Hilton İstanbul Bomonti'de Gerçekleşti!

Güncelleme:

Türkiye'nin En Etkin İnsan Kaynakları Yöneticileri'nin ödüllendirildiği, CHRO Summit 2018 dün akşam Hilton İstanbul Bomonti'de gerçekleşti.

Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile düzenlenen, CHRO Summit 2018'de ; mevcut küresel ekonominin ve iş yeri ortamının değişken doğasında İnsan Kaynakları liderlerinin proaktif rolüne ve önemine dikkat çekildi.

İş dünyasının yükselen değerleri CHRO'ların stratejik önemini vurgulamak amacıyla Fortune Türkiye ve DataExpert'in aylardır yürüttüğü "Türkiye'nin En Etkin 50 İnsan Kaynakları Yöneticisi" araştırması sonucunda seçilen adaylar da dün gerçekleşen törenle ödüllendirildi.

Seçilen en etkin insan kaynakları yöneticilerinden biri olan Doğan TV Holding İnsan Kaynakları Grup Başkanı Yasemin Merih Alparslan da zirvede hem konuşmacı olarak yer alıp deneyimlerini aktardı hem de ödülünü teslim aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fortune Türkiye

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title