Haberler

Çanakkale'de Eşinin Bakmadığı Genç Kadına Kars'taki Ailesi Sahip Çıktı

Çanakkale'de eşiyle birlikte trafik kazası geçiren ve sağ ayağı kesilen genç kadına Kars'taki ailesi sahip çıktı.

Çanakkale'de eşiyle birlikte trafik kazası geçiren ve sağ ayağı kesilen genç kadına Kars'taki ailesi sahip çıktı.

Kars'ta evlendikten sonra eşi İlhan Yılmaz ile birlikte Çanakkale'ye yerleşen Birgül Yılmaz'ın (30) mutluluğu kısa sürdü. Eşi İlhan Yılmaz tarafından şiddete maruz kalan genç kadın birkaç kez baba evine dönmek istedi. Ancak eşi buna müsaade etmedi. Sürekli kocasından dayak yiyen Birgül Yılmaz'ın hayatı eşi İlhan Yılmaz ile birlikte geçirdiği trafik kazasında tam bir trajediye döndü. Çanakkale'de eşiyle birlikte trafik kazası geçiren Birgül Yılmaz'ın sağ ayağı kesildi. Sağ ayağı kesilen genç kadına kocası İlhan Yılmaz ise sahip çıkmadı. Bunun üzerine maddi durumu iyi olmayan kadın bir türlü Kars'taki ailesinin yanına gelemedi. Ailesine komşularının aracılığıyla ulaşan genç kadın, trafik kazası geçirdiklerini ayağının birini kaybettiğini ve kocasının kendisine sahip çıkmadığını belirterek ailesinden yardım istedi.

Bunun üzerine harekete geçen aile maddi durumları iyi olmadığından Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'un kapısını çaldı. Başkan Bozkuş'a Çanakkale'deki kızlarının durumu anlatan aileye yardım eli uzattı. Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, girişimleriyle trafik kazası geçiren genç kadın ile Çanakkale'de irtibata geçildi. Başkan Bozkuş'un bizzat ilgilendiği genç kadın Çanakkale'den Edirne'ye getirilerek burada Edirne Trakya Araştırma Hastanesi'nde tedavisi yaptırıldı. Yapılan tedavisinin ardından genç kadın önce İstanbul'a ardından da uçakla Kars'a getirildi. Kars'a getirilen Birgül Yılmaz, buradan ailesinin yaşadığı eve ambulansla götürüldü.

YILMAZ AİLESİNİN EVİNDE DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Kızlarının ambulansa getirildiğinin haberini alan yakınları Birgül Yılmaz'ın baba ocağına akın etti. Ambulansın evinin önüne girmesiyle gözyaşları sel oldu. Kızlarının bir ayağının kesildiğini, belinin tutmadığını ve kolunun birinde de sıkıntı olduğunu öğrenen yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Sedye ile eve taşınan genç kadın burada gördüğü kız kardeşine sarılarak ağlaması yürekleri dağladı. Annesinin ve yakınlarının boynuna sarılan Birgül Yılmaz, daha sonra kendisi için hazırlanan yatağa taşındı.

Kızının sürekli eşi tarafından dövüldüğünü belirten anne Gülhan Karakaş, "Kızımla kocası hiçbir zaman yola gitmedi. Sürekli kavga dövüş, kızıma huzur vermedi. Hiç bakmadı. Bu kazadan iki üç gün önce kızım bana telefon açtı. Dedi ki anne eşim bana bakmıyor. Bana sahiplik yap. Bende dedim ki, kızım benim maddi durumum iyi değil. Para gönderemiyorum. Kimseden borç et gel dedim. Gelemedi. Birkaç gün sonra kocasıyla giderken kaza yaptılar. Kocasına hiçbir şey olmadı. Olan benim çocuğuma oldu. Benim çocuğumu sakat bıraktılar. Belden, ayaktan sakat bıraktılar. Elimden bir şey gelmedi. Sağ olsun belediye başkanı bana çok yardımda bulundu. Allah razı olsun kendisine çok teşekkür ederim.

Her şeyimi katlandı benim. Oradan buraya gelmesinde yardımcı oldu.

Hastamın durumu şu anda iyi değil. Beli kırık, bir ayağı sağlam, kolunun birisi yine ameliyat olacak" dedi.

Öte yandan, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'un eşi Nurhayat Bozkuş, ailenin evine gelerek bir süre hasta ve aileyle sohbet etti. Nurhayat Bozkuş, hastanın yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletirken, herhangi bir durumda kendisi mutlaka aramaları gerektiğini söyledi. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nevzat Bozkuş Çanakkale Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title