Haberler

Çamlıpınaralanı Mahallesinin içmesuyu sorunu çözülüyor

Güncelleme:

Mersin'i ihtiyacı olan kaliteli ve dayanıklı altyapıya kavuşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren MESKİ, Anamur ilçesi Çamlıpınaralanı Mahallesi'nin uzun yıllardır süregelen içmesuyu sorununun çözümü için çalışma başlatıyor.

Mersin'i ihtiyacı olan kaliteli ve dayanıklı altyapıya kavuşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren MESKİ, Anamur ilçesi Çamlıpınaralanı Mahallesi'nin uzun yıllardır süregelen içmesuyu sorununun çözümü için çalışma başlatıyor. Yatırım tutarı 1 milyon 364 bin lira olan yaklaşık 10 kilometrelik içmesuyu hattı çalışması ile mahalle sakinlerinin yıllardır yaşadığı içmesuyu problemi sona eriyor.

Yetersiz içmesuyu altyapısı bulunan Çamlıpınaralanı Mahallesi'ne, Ören Mahallesi'nde bulunan mevcut depodan yeni yapılacak içmesuyu terfi hattı ile içmesuyu götürülerek, mevcut problem giderilecek. Yapımına başlanan içmesuyu imalatları kapsamında, Ören Mahallesi'nde bulunan mevcut su deposundan yeni yapılacak sistemle yaklaşık 9 bin 926 metre içmesuyu şebeke imalatı, 1 adet 30 metre küp içmesuyu biriktirme deposu ve 1 adet 10 metre küp toplama odası ile mekanik imalatlar yapılarak, mahallenin içmesuyu sorununa son verilecek.

Konuyla ilgili MESKİ'den yapılan açıklamada, yatırım tutarı yaklaşık 1 milyon 364 bin 434 lira olan içmesuyu imalatlarının 2020 yılı sonunda tamamlanmasının planlandığı belirtilerek, "Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde başlatılan içmesuyu ve altyapı çalışmaları yoğun bir şekilde devam etmektedir. Çamlıpınaralanı Mahallesi sakinleri, uzun yıllardır içmesuyu problemi yaşamaktadır. Yapımına başlanan içmesuyu çalışmaları ile mahallenin bu sorunu ortadan kaldırılacaktır. 2020 yılının sonunda ihalesi tamamlanarak işletmeye alınması planlanan içmesuyu tesisleri ile mahallenin içmesuyu sorunu giderilecektir. Mersin'in muhtelif mahallelerinde yürütülen içmesuyu çalışmaları ile vatandaşların yaşadığı problemleri sonlandırmak için 7/24 hizmet verilmektedir" ifadelerine yer verildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ören Mahallesi Anamur Mersin Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakmadan Geçme

LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak?
Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title