Haberler

Büyükşehir Belediyesi, park ve mesire alanlarında dron ile ilaçlama yapıyor

Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi, Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı ekipleri, park ve mesire alanlarında hastalık ve zararlılarla mücadele kapsamında dronlarla ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, Harikalar Diyarı ve Kocasinan Parkı gibi alanlarda gece saatlerinde gerçekleştirilen bakım ve ilaçlama çalışmalarıyla misafirlerin rahatsız edilmemesi amaçlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi, park ve mesire alanlarında dron ile ilaçlama yapıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı ekipleri, park ve mesire alanlarında hastalık ve zararlılarla mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, bu kapsamda Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde bulunan park ve mesire alanlarını ilaçlıyor.

Dron ile ilaçlama Harikalar Diyarı ve Kocasinan Parkı'nda da yapılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Dairesi Şube Müdürü Cüneyt Canıdemir, "1 milyon 260 bin metrekare büyüklüğünde olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yeşil alanlarda dron ile hastalık ve zararlı mücadelesi yapıyoruz. Etraftan, dışarıdan ve kendilerinin ürettiği mantar ve benzeri rahatsızlıkları gidermek için misafirlerimizi rahatsız etmeme amacıyla gece saat 24.00 ile 06.00 arasında bakım çalışmaları ile ilaçlama çalışmalarını yoğun olarak yürütüyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kocasinan Tarım Çevre Belediye Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title