Haberler

Büyükakın, Gece Yarısı Karla Mücadele Ekipleriyle Buluştu

Güncelleme:

Genel Sekreter Büyükakın, gece boyunca kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yerinde inceledi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, bölgemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışında gece boyunca ekipleri ziyaret etti, çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aldı. Genel Sekreteri Büyükakın'a, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ile Ulaşım Dairesi Başkanı Mustafa Altay' da eşlik etti. Büyükakın ve beraberindekilerle şantiyeleri dolaştı, yollarda tuzlama ve kar küreme yapan ekiplerle bir araya geldi. Tahir Büyükakın, Kocaeli halkının olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için Büyükşehir ekiplerinin 7/24 teyakkuz halinde olduğunu söyledi.

BÜTÜN YOLLAR AÇIK

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler özellikle gece saatlerinde etkisini artıran yoğun kar yağışına karşı çok sayıda personel ve ekiple çalıştı. Tipi nedeniyle dolan ana arter ve yollarda çalışma yapan ekipler, yolların açık kalmasını sağladı. Tuzlama ve kar küreme ekipleri, gece boyunca çalıştı. Genel Sekreter Büyükakın ile Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve daire başkanı Altay da, çalışan personeli yalnız bırakmadı. Çalışmalarla ilgili yerinde bilgi alan Genel Sekreter Büyükakın, personele kolay gelsin dileklerini iletti. Genel Sekreter Büyükakın, Büyükşehir personelinin koordineli çalışmalarıyla kent genelinde ulaşımda olumsuzluk yaşanmadığını ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gökmen Mengüç Mustafa Altay

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title