Haberler

Burdur'un Yatırımları Masaya Yatırıldı

Güncelleme:

Burdur İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Burdur İl Özel İdaresi Meclis Salonu'nda Vali Nurettin Yılmaz'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda Burdur belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ve Burdur Vali Yardımcısı Halil Karbuz da bulunurken, bölge müdürleri, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları ve yatırımcı kurumlar daire müdürleri de toplantıya katıldı.

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz toplantının açılışında yaptığı konuşmada Burdur'da tüm yatırımcı kuruluşlar bazında 2013 yılında 292 proje yapıldığını dile getirerek bu projelerin toplam bedeli nin 937 milyon TL, önceki yıllarda harcanan bedelin 225 milyon TL ve 2013 yılında söz konusu 292 projeye ayrılan ödeneğin ise 226 milyon TL olduğunu ifade etti.

Yatırım miktarlarının ayrıntılarından da bahsedenVali Yılmaz: " 30 Haziran 2013 tarihi itibariyle 226 Milyon TL olan bu ödeneğin 81 Milyon TL'si harcanmış ve nakdi gerçekleşme oranı yüzde 36'dır. Yerel yönetimlerde ise proje sayımız 106 adet, proje bedelleri toplamı 138 milyon TL, Önceki yıllar harcaması 14 milyon TL, 2013 yılında 168 projeye ayrılan ödenek ise 60 milyon TL'dir. Bu ödeneğinde bu güne kadar 14 milyon TL'lik kısmı harcanmıştır" diye konuştu.

İlimizdeki proje sayısı bazında en çok yatırımın 130 projeyle Tarım sektöründe olduğunu dile getiren Vali Yılmaz, miktar açısından en fazla yatırımın da Ulaştırma sektöründe yapıldığını ve bu sektördeki şu anda toplam proje bedelinin 355 Milyon TL olduğunu söyledi.

Vali Yılmaz'ın konuşmasının ardından Bölge Müdürleri tarafından Burdur ilinde yapılan yatırımlar sunum olarak anlatıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sebahattin Akkaya Nurettin Yılmaz Şerif Yılmaz Burdur Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title